Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Typ potraviny
Hmotnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Špičkový rybízový džem se 45% červeného rybízu. Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Špičkový džem se 45% pomerančů (žádná kůra ani pecky). Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení.
můžete mít 30.9. - 2.10.
Tuňák středomořský, běžně známý jako „Alletteratus Tuna“. Je rozšířen ve Středozemním moři a běžně se vyskytuje i v italských pobřežních vodách. Dosahuje délky 1 m a hmotnosti 6/7 kg. Charakteristika: tuňák s intenzivní a plnou chutí typickou pro červenou tuňáka, kterého považujeme za vynikajícího.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Vydatné jídlo připravené z mletého hovězího a rýže basmati ochucené petrželkou. Společně s oblíbenou rajskou omáčkou tvoří plnohodnotné jídlo na cesty, které chutná dospělým i dětem.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Špičkový kečup s extra obsahem rajčat. Na 100g kečupu použito 215g rajčat. Ideální k párečkům, špekáčkům i na grilovačky. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk a táborníků. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 30.9. - 2.10.
Objem: 0,37 l Složení: dýně Goliáš min. 50 %, pomerančový džus, cukr, citron, ocet, hřebíček, skořice
Pevný podíl: min.
můžete mít 25.9. - 26.9.
Čerstvě chutná směs nasekaných zelených chilli papriček, zázvoru a tradičního koření.
můžete mít 25.9.
Tuňák je nutričně hodnotná ryba, která je velmi všestranná při vaření. Tuňák červený dostal své jméno podle barvy svého masa, které je v čerstvém stavu sytě červené. Je to jeden z největších druhů tuňáků, vážící až 600 kg a měřící 3 metry. Vyznačuje se stříbřitými pruhy na břiše.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Filety z mečouna zpracované výhradně ručně, dušené a konzervované v olivovém oleji. Speciální produkt s jemnou a lahodnou chutí, který si můžete vychutnat jako alternativu tuňáka.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Buzzonaglia di Tonno (kousky tuňáka) je nejméně hodnotná část tuňáka. Je to část masa nejblíže břichu a pod krkem, je tmavší, protože je více potřísněna krví. V minulosti to byl typický pokrm z mořských plodů.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Libové a lehce stravitelné krůtí maso bohaté na bílkoviny dušené na cibulce. I při hmotnosti pouze 200 g (z 300 g syrového masa) je vydatným jídlem na každou cestu. Stačí doplnit přílohu, popřípadě jíst tak jak je. Na cestě se nám skvěle osvědčilo krůtí na cibulce zabalit do wrapu.
můžete mít 24.9. - 25.9.