Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×ZnačkaBöker Manufaktur
Kuchařský nůž je jedním z nejdůležitějších nožů v kuchyni a je součástí standardní základní výbavy. Má o něco širší a delší čepel než univerzální nůž. Štíhlá špička je vynikající pro krájení cibule nebo drobné zeleniny. Díky své délce lze použít i jako nůž na maso. Bez problémů se s ním dá krájet i
můžete mít 31.5. - 4.6.
Malý kuchařský nůž Böker Manufaktur Solingen Core Chef´s Knife Small je jedním z nejdůležitějších nožů v kuchyni a patří k základní výbavě. Je vhodný ke krájení masa, zeleniny, ovoce i bylinek. Má pevnou čepel z oceli X50CrMoV15, ručně kovanou as řemeslným zpracováním, s vysoce leštěným ručním brou
můžete mít 31.5. - 4.6.
Kuchyňský nůž Böker Manufaktur Solingen Saga Brotmesser G10 Stonewash vhodný na krájení chleba či tvrdých potravin, který navrhl dánský designér Jesper Voxnaes. S čepelí se zoubkovanou hranou z nerezové oceli 440C s povrchovou úpravou Stonewash, prochází celým nožem (full-tang). Je odolná vůči koro
Momentálně nedostupné
Nůž na chléb Böker Manufaktur Solingen Damas Olive Brotmesser vhodný pro řezání a krájení chleba, pečiva i dortů, vhodný na potraviny s tvrdou kůrkou. Má čepel se zoubkovanou hranou z 37 vrstvé damaškové oceli, přičemž jádro z oceli VG-10. S pohodlnou rukojetí z olivového dřeva.
Momentálně nedostupné
Japonský nůž Böker Manufaktur Solingen Damas Olive Santoku je všestranný nůž, Santoku znamená „Tři ctnosti“ a je vhodný na maso, ryby a zeleninu. Má čepel s hladkou hranou z 37 vrstvé damaškové oceli, přičemž jádro z oceli VG-10. S pohodlnou rukojetí z olivového dřeva.
Momentálně nedostupné
Zeleninový nůž Böker Manufaktur Solingen Damas Olive Gemüsemesser je vhodný na krájení, čištění a zpracování ovoce a zeleniny. Má čepel s hladkou hranou z 37 vrstvé damaškové oceli, přičemž jádro z oceli VG-10. S pohodlnou rukojetí z olivového dřeva.
Momentálně nedostupné
Japonský nůž Böker Manufaktur Solingen Damas Pure Santoku navrhl dánský výrobce nožů Jens Anso pro náročné uživatele. Jde o všestranný nůž do kuchyně, Santoku znamená „Tři ctnosti“ – vhodný na maso, ryby a zeleninu. Má čepel s hladkou hranou z 300 vrstvé damaškové oceli od Chada Nicholsona / USA se
Momentálně nedostupné
Loupací a krájecí nůž Böker Manufaktur Solingen Pure CPM Spickmesser navrhl dánský výrobce nožů Jens Anso pro náročné uživatele. Vhodný ke krájení, loupání a dekorování ovoce a zeleniny. Má krátkou šikovnou čepel s hladkou hranou z práškové metalurgicí oceli CPM-154 s vynikající retencí hran, s dlou
Momentálně nedostupné