Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž na chléb s tvrdým ostřím
můžete mít 19.9. - 20.9.
Spolehlivý výkon – vysoce kvalitní nerezová ocel pro vynikající ostrost a odolnost proti korozi
Odolný výkon – zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a odolnost, dodatečně leštěná čepel zvyšuje výkon, lze mýt v myčce
Vhodné do myčky
.
můžete mít 20.9. - 24.9.
Nůž na chléb s tvrdým ostřím
můžete mít 19.9. - 20.9.
Spolehlivý výkon – vysoce kvalitní nerezová ocel pro vynikající ostrost a odolnost proti korozi
Odolný výkon – zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a odolnost, dodatečně leštěná čepel zvyšuje výkon, lze mýt v myčce
Vhodné do myčky
.
můžete mít 20.9. - 24.9.
Nůž má dlouhou zoubkovanou čepel pro krájení pečiva s tvrdou kůrkou. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována a je téměř bezúdržbová.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Sada sedmi damaškových kuchyňských nožů ze série Resin. 67 vrstev damaškové oceli o tvrdosti 60±2 HRC. Profesionální ruční dobroušení a leštění. Ergonomické rukojeti z pryskyřice se zapuštěnými hliníkovými vlákny.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Nůž na chléb EDGE 23 cm moderního vzhledu se stane vaším praktickým pomocníkem při krájení pečiva. Jeho čepel je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost.
můžete mít ZÍTRA
Damaškový kuchyňský nůž na pečivo s 67 vrstvami damaškové oceli o tvrdosti 60±2 HRC. 203mm / 8“ dlouhá čepel s unikátním kováním a ručním dobrusem pro jedinečný vzhled, výkon a výdrž. Rukojeť z pryskyřice s hliníkovým propletením dělá z tohoto nože vyvážený a nádherný nástroj.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Dokonale ergonomická protiskluzová rukojeť nože na chléb neklouže v dlani, použití nože PRECIOSO je komfortní a bezpečné. Ručně broušená čepel s „V“ profilem.
můžete mít ZÍTRA
Pokud je jednou z vašich ranních radostí měkký žitný chléb, křupavý vícezrnný chléb nebo lehká voňavá bageta, dobře víte, že nejlepší krajíc je ten ukrojený z čerstvého chleba.
můžete mít 23.9. - 25.9.
Vyroben z nerezové oceli Na výběr zoubkovaná (C365.020) nebo rovná (C370.023) čepel Střenka z POM spojená nýty Tvrdost: 54–56 HRC|Řada nožů Chef firmy Bambusovo Sanelli v sobě spojuje tradici s novými technologickými řešeními Čepele nožů jsou kovány z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli, kaž
můžete mít 18.9. - 19.9.
Vyroben z nerezové oceli Na výběr zoubkovaná (C365.020) nebo rovná (C370.023) čepel Střenka z POM spojená nýty Tvrdost: 54–56 HRC|Řada nožů Chef firmy Bambusovo Sanelli v sobě spojuje tradici s novými technologickými řešeními Čepele nožů jsou kovány z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli, kaž
můžete mít 18.9. - 19.9.