Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×ZnačkaBöker Manufaktur
6dílná sada Böker Manufaktur Brötchenmesser Schwarz Set vhodných na krájení chleba, pečiva, zeleniny i ovoce. S čepelemi se zoubkovanou hranou z nerezavějící oceli a černými syntetickými rukojeťmi pro pohodlné neklouzavé držení.
Momentálně nedostupné
Kuchyňský nůž Böker Manufaktur Solingen Saga Brotmesser G10 Stonewash vhodný na krájení chleba či tvrdých potravin, který navrhl dánský designér Jesper Voxnaes. S čepelí se zoubkovanou hranou z nerezové oceli 440C s povrchovou úpravou Stonewash, prochází celým nožem (full-tang). Je odolná vůči koro
Momentálně nedostupné
Nůž na chléb Böker Manufaktur Solingen Damas Olive Brotmesser vhodný pro řezání a krájení chleba, pečiva i dortů, vhodný na potraviny s tvrdou kůrkou. Má čepel se zoubkovanou hranou z 37 vrstvé damaškové oceli, přičemž jádro z oceli VG-10. S pohodlnou rukojetí z olivového dřeva.
Momentálně nedostupné
Japonský nůž Böker Manufaktur Solingen Damas Olive Santoku je všestranný nůž, Santoku znamená „Tři ctnosti“ a je vhodný na maso, ryby a zeleninu. Má čepel s hladkou hranou z 37 vrstvé damaškové oceli, přičemž jádro z oceli VG-10. S pohodlnou rukojetí z olivového dřeva.
Momentálně nedostupné
Zeleninový nůž Böker Manufaktur Solingen Damas Olive Gemüsemesser je vhodný na krájení, čištění a zpracování ovoce a zeleniny. Má čepel s hladkou hranou z 37 vrstvé damaškové oceli, přičemž jádro z oceli VG-10. S pohodlnou rukojetí z olivového dřeva.
Momentálně nedostupné
Japonský nůž Böker Manufaktur Solingen Damas Pure Santoku navrhl dánský výrobce nožů Jens Anso pro náročné uživatele. Jde o všestranný nůž do kuchyně, Santoku znamená „Tři ctnosti“ – vhodný na maso, ryby a zeleninu. Má čepel s hladkou hranou z 300 vrstvé damaškové oceli od Chada Nicholsona / USA se
Momentálně nedostupné
Kuchařský nůž je jedním z nejdůležitějších nožů v kuchyni a je součástí standardní základní výbavy. Má o něco širší a delší čepel než univerzální nůž. Štíhlá špička je vynikající pro krájení cibule nebo drobné zeleniny. Díky své délce lze použít i jako nůž na maso. Bez problémů se s ním dá krájet i
Momentálně nedostupné
Loupací a krájecí nůž Böker Manufaktur Solingen Pure CPM Spickmesser navrhl dánský výrobce nožů Jens Anso pro náročné uživatele. Vhodný ke krájení, loupání a dekorování ovoce a zeleniny. Má krátkou šikovnou čepel s hladkou hranou z práškové metalurgicí oceli CPM-154 s vynikající retencí hran, s dlou
Momentálně nedostupné