Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
Barva
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Jedná se o jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, odvozený z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Masahiro MV Utilitys délkou čepele150 mmje univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Masahiro Yanagibas délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Chléb Masahiro BWHs délkou vroubkovaného ostří240 mmbyl vytvořen na krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také ke krájení čokolády, rajčat nebo citrusových plodů.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Masahiro BWH Carving s délkou čepele 200 mm stejně jako nůž Slicer určený k krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Masahiro BWH Carving Flexible s délkou čepele 200 mm stejně jako nůž Slicer určený k krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Masahiro BWH Chefs délkou čepele210 mmje jedním z nejběžnější nože do kuchyně, jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Masahiro BWH Nakiris délkou čepele165 mmje více -účelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Masahiro BWH Parings délkou čepele90 mmje nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a ostrá špička umožňuje snadné manévrování. Nepostradatelný v každé kuchyni. BWH je řada nožů po vzoru řady MV-H.
můžete mít 3.6. - 5.6.