Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Masahiro BWH Peelingse zahnutou čepelí 60 mmje nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Jeho malý, kompaktní tvar umožňuje snadné manévrování při držení obrobku v ruce. BWH je řada nožů po vzoru řady MV-H.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Masahiro BWH Santokus délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent Západní kuchařský nůž. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Masahiro BWH Utilitys délkou čepele120 mmje univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. BWH je řada nožů po vzoru řady MV-H.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Masahiro Takohikis délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Masahiro Takohikis délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Masahiro Yanagibas délkou čepele 240 mmpro leváky – je to nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 26.6. - 28.6.
MSC Paring 120 mm je univerzální nůž připomínající menší verzi kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Tento nůž lze s úspěchem použít i na loupání zeleniny a ovoce.
můžete mít 26.6. - 28.6.