Kuchyňské nože

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Masahiro Masahiro nůž Bwh Peeling 60mm 14000 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Bwh Peeling 60mm 14000

Masahiro BWH Peelingse zahnutou čepelí 60 mmje nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Jeho malý, kompaktní tvar umožňuje snadné manévrování při držení obrobku v ruce. BWH je řada nožů po vzoru řady MV-H.

můžete mít 26.6. - 28.6.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079

Masahiro BWH Santokus délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent Západní kuchařský nůž. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 26.6. - 28.6.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Utility 120mm 14002 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Bwh Utility 120mm 14002

Masahiro BWH Utilitys délkou čepele120 mmje univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.  BWH je řada nožů po vzoru řady MV-H.

můžete mít 26.6. - 28.6.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm pro leváky 10055 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm pro leváky 10055
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm pro leváky 10055

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 26.6. - 28.6.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 165mm 10006 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm pro leváky 10055
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 165mm 10006

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 26.6. - 28.6.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 deba 180mm 10007 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm pro leváky 10055
Masahiro Masahiro nůž ms-8 deba 180mm 10007

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 26.6. - 28.6.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023 Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023

Masahiro Takohikis délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 26.6. - 28.6.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 210mm 10022 Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 210mm 10022

Masahiro Takohikis délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 26.6. - 28.6.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 270mm 10014 Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 270mm 10014

Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 26.6. - 28.6.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 240mm pro leváky 10063 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 240mm pro leváky 10063
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 240mm pro leváky 10063

Masahiro Yanagibas délkou čepele 240 mmpro leváky – je to nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 26.6. - 28.6.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 210mm 10012 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 240mm pro leváky 10063
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 210mm 10012

Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 26.6. - 28.6.

Masahiro Masahiro Nůž msc 120mm 11056 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 240mm pro leváky 10063
Masahiro Masahiro Nůž msc 120mm 11056

MSC Paring 120 mm je univerzální nůž připomínající menší verzi kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Tento nůž lze s úspěchem použít i na loupání zeleniny a ovoce.

můžete mít 26.6. - 28.6.