Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Typ nožešéfkuchařský
Již desítky let prezident Cold Steel Lynn C. Thompson tráví všechny své vzácné „doby výpadku“ cestováním po sv?t?
můžete mít 30.5. - 3.6.
Kuchařský nůž je vyroben z 67 vrstev japonské oceli má 20 cm dlouhou čepel a ergonomickou rukojeť z pravého dřeva. Nůž je precizně ostrý díky ručně broušené čepeli.
můžete mít DNES
Kuchařský nůž je vyroben z maximálně odolné oceli proti ztrátě ostrosti a zlomení a má 20 cm dlouhou čepel. Designový kousek, který nesmí chybět v žádné kuchyni.
můžete mít DNES
Nůž kuchařský 20 cm STAR CS SOLINGEN CS-000219.
můžete mít 27.5.
Nůž kuchařský s titanovým povrchem 20 cm GARMISCH CS SOLINGEN CS-070489.
můžete mít 27.5.
Nůž univerzální CS Solingen CS 003074 Ostří z nerezová oceli Ergonomické rukojeti pro přesné držení
můžete mít 30.5. - 3.6.
Před vámi je jedinečný kuchařský nůž od KAI, který v sobě snoubí vynikající kvalitu a preciznost zpracování. Tento nůž vyrobený z kobaltové speciální oceli je skutečným mistrovským dílem kuchyňského vybavení.
můžete mít 30.5. - 3.6.
Šéfkuchařský nůž KAI Seki Magoroku 15 000 Cobalt Special Zde je mimořádný šéfkuchařský nůž od KAI vyrobený z kobaltové speciální oceli – materiálu, který mu dodává jedinečné vlastnosti. Cobalt Special Steel je velmi pokročilý typ nerezové oceli známý pro svou mimořádnou tvrdost a odolnost.
můžete mít 30.5. - 3.6.
Před vámi je unikátní kuchařský nůž od KAI, který kombinuje tradiční kvalitu damaškové oceli s moderním, efektivním ocelovým jádrem VG10. Je to nástroj, který kombinuje estetiku a efektivitu. Nůž má délku čepele 210 mm, díky čemuž je ideální pro přesné krájení a sekání různých surovin.
můžete mít 30.5. - 3.6.
Hledáte perfektní nůž na krájení, sekání a loupání zeleniny, ovoce, masa a ryb? Poznejte kuchařský nůž KAI ze série Imayo, který kombinuje tradiční japonskou kvalitu a moderní design. Tento nůž je vyroben z oceli 1K6 o tvrdosti 58HRC, která mu dodává vynikající ostrost a odolnost.
můžete mít 30.5. - 3.6.
Díky kuchařskému noži KAI ze série Kujaku bude vaření ještě příjemnější! Čepel z molybden-vanadiové oceli o tvrdosti 58HRC vám zajistí přesné řezání a délka čepele 210 mm vám umožní snadno řezat i velké produkty. Délka celého nože je 340 mm a hmotnost pouhých 167 g.
můžete mít 30.5. - 3.6.
Náš kuchařský nůž Kai Momoyama je ztělesněním dokonalosti v kuchyni. Byl vytvořen tak, aby poskytoval nejvyšší kvalitu a bezkonkurenční přesnost a zároveň potěšil svým elegantním designem. Ocel San Mai s jádrem AUS6-M je zárukou odolnosti a pevnosti.
můžete mít 30.5. - 3.6.