Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Typ nožena zeleninu
Nůž na rajčata a měkkou zeleninuNůž, který si poradí s každou kuchyňskou výzvou. Jeho úžasná čepel a dokonalé rozměry z něj udělají váš oblíbený kuchyňský nástroj. Je vhodný na krájení měkkých výrobků, zvládne nakrájet maso, sýr, citron, zeleninu na tenké plátky, poradí si i s mraženými výrobky.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Nůž na rajčata a měkkou zeleninu Nůž, který zvládne s každou kuchyňskou výzvou. Jeho úžasná čepel a dokonalé rozměry z něj udělají váš oblíbený kuchyňský nástroj. Je vhodný na krájení měkkých výrobků, zvládne nakrájet maso, sýr, citron, zeleninu na tenké plátky, poradí si i s mraženými výrobky.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Nůž na rajčata YATO s délkou čepele 140 mm. Je vyroben z vysoce kvalitní kované něměcké oceli X50CrMoV15, tvrdost HRC 55–58, která zaručuje, že čepele jsou: velmi ostré. Odolné. Mají výborné řezací vlastnosti. Snadno se čistí. Díky tomu jsou nože YATO ideální pro profesionální práci v gastronomii.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Masahiro BWH Nakiris délkou čepele165 mmje více -účelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Masahiro BWH Parings délkou čepele90 mmje nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a ostrá špička umožňuje snadné manévrování. Nepostradatelný v každé kuchyni. BWH je řada nožů po vzoru řady MV-H.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Masahiro BWH Peelingse zahnutou čepelí 60 mmje nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Jeho malý, kompaktní tvar umožňuje snadné manévrování při držení obrobku v ruce. BWH je řada nožů po vzoru řady MV-H.
můžete mít 13.5. - 15.5.
MSC Nakiri 160 mmje víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení, krájení na kostičky a jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský Usuba nůž, ale na rozdíl od jednostranného < /span>Usuba , nůž Nakiri je nabroušený na obou stranách.
můžete mít 13.5. - 15.5.
MSC Nakiri 160 mmje multitaskingový nástroj, který lze použít k sekání, krájení, krájení na kostičky a jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský Usuba nůž, ale na rozdíl od jednostranného < /span>Usuba nůž Nakiri je nabroušený na obou stranách.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Paring Masahiro MV-Hs délkou čepele90 mm je nůž určený k loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a ostrá špička umožňuje snadné manévrování. Nezbytná součást každé kuchyně.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Masahiro Sankei Paring 90 mmje nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Ostrá špička umožňuje snadné manévrování a malá velikost umožňuje pohodlné loupání v ruce nebo řezání malých produktů na desce.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Masahiro Sankei Paring 90 mmje nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Ostrá špička umožňuje snadné manévrování a malá velikost umožňuje pohodlné loupání v ruce nebo řezání malých produktů na desce.
můžete mít 13.5. - 15.5.