Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kvalitní kuchařský nůž s délkou čepele 20 cm, délka celkem 32 cm. Rukojeť z tvrdého odolného plastu s prvkem ROSE.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Tento nůž je vhodný i do větší zatížení pro profesionální používání. Délka celkem 27 cm, ostří délky 14 cm.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Loupací nůž s nerezovou čepelí o délce 7 cm, vyroben z kvalitní nerez oceli 18/8, rukojeť z tvrdého, odolného černého plastu, vhodný k loupání, krájení a čištění potravin, vhodný do myčky na nádobí.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Nůž loupací je vyroben z kvalitního nerezového materiálu s dřevěnou rukojetí, která padne krásně do ruky a umožňuje snadné použití při loupání, krájení a čištění zeleniny.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Loupací nůž s nerezovou čepelí o délce 8 cm, rukojeť z tvrdého, odolného černého plastu, vhodný k loupání, krájení a čištění potravin, vhodný do myčky na nádobí.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Nůž loupací je vyroben z kvalitního nerezového materiálu s dřevěnou rukojetí, která padne krásně do ruky a umožňuje snadné použití při loupání, krájení a čištění zeleniny.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Nůž na chléb, délka ostří 19.7 cm je opatřena zoubky pro snadné krájení pečiva.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Nůž na chléb, délka ostří 20 cm opatřena zoubky pro snadné krájení pečiva, vyroben z kvalitní nerez oceli s dřevěnou rukojeťí.
můžete mít 13.5. - 15.5.
NŮŽ NA MÁSLO 22X2X5CM
můžete mít 13.5. - 15.5.
Nůž na pečivo 20 cm VILEM. Také milujete čerstvý chléb s křupavou kůrkou?
můžete mít 9.5. - 10.5.
- Vyrobeno z nerezové oceli s ergonomickou dřevěnou rukojetí
- Má kulatou řeznou čepel chráněnou ocelovým pouzdrem.
- Robustní provedení umožňuje lehké a snadné krájení i silného těsta.
- Lze je použít k vykrajování proužků těsta a k cukrářskému zdobení.
- Doporučuje se mýt ručně v jemném
můžete mít 13.5. - 15.5.
Nůž na sýr s nerezovou čepelí o délce 15 cm, vyroben z kvalitní nerez oceli s dřevěnou rukojeťí, vhodný na krájení všeh druhů sýrů.
můžete mít 13.5. - 15.5.