Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 546073

Beurer MG 21

Beurer MG 21

Akce Záruka 3 roky
Ruční masážní přístroj Beurer MG 21 vám zajistí příjemnou a blahodárnou masáž v pohodlí domova. Přístroj disponuje infračerveným zářením, které posiluje účinek masáže, přičemž pokožku prohřívá nejen na povrchu, ale podporuje i její prokrvení. Součástí balení jsou tři vyměnitelné nástavce pro různé druhy masáží. Celý popis
Ušetříte 560 Kč 899 Kč
339 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 560 Kč 899 Kč
339 Kč
Platí do 29.5.2022 nebo do vyprodání
Zánovní
Levněji s novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Otto B.
8.1.2021
Ověřený nákup
Nie
Rastislav F.
10.1.2018
Ověřený nákup
Bol to darček starým rodičom, zatiaľ si masážne služby pochvaľujú.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.2.2022
Heureka recenze
dá se s ním dosáhnout i na lopatky různé nástavce zcela splnil očekávání cena odpovídající
Karel C.
15.2.2022
Ověřený nákup
možnost dosáhnout i na záda funguje + možnost nástavců dle potřeby
Barbora K.
22.3.2021
Ověřený nákup
malý, skladný, lehký do ruky
zapojení do zásuvky, žádná vybíjející se baterie
vyměnitelné nástavce pro více použití
déle se zahřívá
mohl by mít více stupňů masáže
Filip W.
9.12.2020
Ověřený nákup
Výkon by opravdu mohl být větší.. Co se týče vibrací z rukojeti, to by také mohlo být vyřešeno lépe
Antonín Š.
3.2.2020
Ověřený nákup
Funguje parádně !
Miloslava S.
9.11.2019
Ověřený nákup
Jsem velmi spokojena s cenou i s masážním přístrojem. M. Skramuská
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.10.2019
Heureka recenze
nahrazuje lidskou masaž
Miloslav D.
1.11.2017
Ověřený nákup
Jsem zklamán intenzitou infračerveného záření. Velmi slabé.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.8.2017
Ověřený nákup
Prístroj zatiaľ funguje vynikajúco, ďakujem
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.8.2016
Ověřený nákup
Spokojenost, příjemně prohřívá bolavé svaly a klouby.
Mária B.
2.6.2016
Ověřený nákup
Super cenovo výhodný veľmi rýchlo dodaný. Super sa s tým pracuje. Len som nedostala k tomu faktúru.Tak dúfam že všetko bude o.k aj naďalej.A ešte som tam nemala ktoré nadstavce na čo je dobre masírovať.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.2.2016
Ověřený nákup
Nic moc. Když je masážní stroj zapnutý, tak mi vadí, jak mi z toho brní ruka. Infračervené světlo mohlo být hřejivější. Ale na občasné odreagování dobré.
Klára Z.
15.2.2016
Ověřený nákup
Byl to dárek a splňuje svůj účel.Vibrační masáž je velmi uvolňující a infra světlo opravdu funguje.Poměr cena/kvalita je dobrý.Je to jednoduše ovladatelný přístroj.Obdarovaný je spokojen.