Träumeland Cestovní matrace AIR

Träumeland Cestovní matrace AIR

Träumeland cestovní matrace AIR 120×60×5 cm zajišťuje zdravé spánkové klima a dobrý komfort lehu. Je vhodná i pro alergiky. Transportní obal v ceně. Celý popis
Od prodejce MALL
1 459 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
30.1.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 794690

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
15.8.2018
Ověřený nákup
Perfektní matrace na cesty s praktickým obalem. Nikde na matraci nejsou žádné sklady, jak to u cestovních matrací bývá. Je dostatečně tvrdá pro zdravé spaní dítěte. Velká spokojenost.
Andrea B.
22.3.2017
Ověřený nákup
Kvalitní matrace, vhodná i pro alergiky,snímatelný, pratelný povlak, vhodná do cestovní postýlky, šikovný obal na cestování. Doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
31.10.2021
Ověřený nákup
Vypadá opravdu kvalitně a na to, že je celkem tlustá se i dobře smotá do obalu. Nevýhoda je, že je to další "zavazadlo", ale co člověk nadělá, s malýma dětma se asi nalehko cestovat ani nedá..
Soňa V.
19.8.2021
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost
Markéta K.
17.6.2021
Ověřený nákup
Cestovní Matrace je naprosto skvělá
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.6.2021
Heureka recenze
Příjemná a prodyšná matrace Díky cestovnímu pouzdru se snadno uschová
Katarína P.
28.5.2020
Ověřený nákup
Splnil ocakavania. Znacka zatial nesklamala v ziadnom produkte. Prakticky obal na uschovu/prenos.
Tibor K.
22.11.2019
Ověřený nákup
Skela matrace 👍
Michaela Š.
20.11.2019
Ověřený nákup
Větší balení, než jsme očekávali. Do auta se ale na cestu vždy nějak poskládá. Účel splňuje. Syn se na ní dobře prospí.
Měkká. Pohodlná.
Pratelný potah.
Rychle sbalená.
Větší balení.
Petra M.
18.11.2019
Ověřený nákup
Vyborny, ale balenie je relativne velke.
jan o.
12.7.2019
Ověřený nákup
Matrace je dobrý pevná, pohodlná.
Helena P.
13.2.2019
Ověřený nákup
Matraci jsem vybirala podle recenzi a nezklamala. Chtela jsem matraci rolovaci, v jednom kuse a jsem spokojena. Je velice skladna, srolovat jde jednoduse a dite netrapi zadne mezirky jako u skladaci. Trochu jsem se bala tloustky, ze to bude malo, ale bohate to staci. Matraci pouzivame pro kazdodenni spani a bereme ji s sebou i na cesty. Je skladna, velice prijemna na lezeni. Zkouseli jsme :). Investice nelituji, koupila bych znova.