Tescoma Digitální minutky ACCURA, 3 časy

Tescoma Digitální minutky ACCURA, 3 časy

Akce
AKCE: Týden s Tescomou: Sleva 20 % na vybrané produkty značky Tescoma po zadání slevového kupónu TESCOMA21. Akce platí do 30. 9. 2021 či vyprodání zboží.
Digitální minutka ACCURA je skvělý pomocník do kuchyně. Měří souběžně až 3 různé časy, jejich uplynutí zvukově signalizují, takže se vám už nikdy nestane, že byste něco převařili nebo spálili.
Celý popis
379 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
279 Kč
-26%
Platí do 30.9.2021 nebo do vyprodání
Od prodejce MALL

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1151883

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
1.1.2021
Ověřený nákup
Tato trojminutka je skvela, je jednoducha, magneticka na lednicku nebo je mozno ji postavit na linku - ma stojanek, spokojenost, vyborny prakticky darek.
Ondřej C.
22.12.2020
Ověřený nákup
Je to krám! Nepraktická věc.
Renata K.
13.12.2020
Ověřený nákup
Spokojenost, zatím bez závad :-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.10.2020
Ověřený nákup
3 časy
přehledný display
snadné ovládání
Maximálne 1,5 hodiny - 59:59
Není černá varianta
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.10.2020
Heureka recenze
Intuitivní ovládání Přehledný display 3 minutky v jedné Magnetická
Uvítal bych záporný čas - o kolik déle vařím oproti nastavenému limitu Pouze bílá varianta (černá se nám hodí více)
Renáta S.
26.7.2020
Ověřený nákup
Nevyhovuje mi, že nastavený čas vždy po uplynutí zmizí. Když jej potřebuji použít opakovaně, musím stále znovu nastavovat. Velmi nepohodlné a nepraktické.
Marek U.
9.7.2020
Ověřený nákup
3 časomíry
Magnet
Tlačítka ok
František K.
23.6.2020
Ověřený nákup
+ výhodou je možnost měřit tři časy; - velkou nevýhodou je velice tichý signál dosažení měřeného čau, to činí minutku prakticky zbytečnou, prakticky ji neslyšíte při trochu hlučnějším prostředí.
Petra M.
15.6.2020
Ověřený nákup
Opravdu funkční, stabilní, bytelně zpracovaná, alarm dostatečně hlasitý
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.6.2020
Heureka recenze
Možnost nastavení tří časů
Mária N.
16.5.2020
Ověřený nákup
Super, dělá to co má.