Miobebee Dětská odsávačka nosních hlenů

Miobebee Dětská odsávačka nosních hlenů

Miobebee Dětská odsávačka nosních hlenů pro snadné a rychlé čištění dětských nosních dírek – pro děti od narození do 3 let. Výdrž baterií až na 1000 odsátí, adaptabilita pro malý dětský nosánek, 3 velikosti silikonových nástavců. Celý popis
1 299 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
1 189 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
5.12.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1011121

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
25.12.2020
Heureka recenze
Funkční odsávačka Miminko nebrečí
Musí se člověk trochu snažit
Vladimíra F.
12.4.2020
Ověřený nákup
Odsavacka je super. Ikdyz ta na vysavac je samozrejme ucinejsi, tak takhle splni svuj ucel krasne vytahne sopliky, neni hlucna a dite se toho tak neboji. Po par pouzitich se mala naucila odsavat sama.
Helena V.
14.9.2019
Ověřený nákup
Na cesty super kdyz nemate moznost vysavače.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.3.2018
Ověřený nákup
Naprosto vyhozené peníze. Odsává velice pomalu, hustý hlen vůbec, pouze vodnatou rýmu, která už vytekla z nosánku. Takže použití jako pěkně drahý kapesník. Koupili jsme na cesty, kdy není možnost použít násadec na vysavač, který odsává perfektně. Bohužel nestihneme zboží vrátit.
Romana B.
10.12.2017
Ověřený nákup
Odsává dobře. Jen je docela hlučný. Dcera se toho bojí. Dobře se drží v ruce, lepší než tahat vysavač. S tímto můžu chodit v klidu po celém bytě i na cesty nebo návštěvy. Klidně bych doporučila.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.8.2020
Heureka recenze
Silný tah 3 velikosti odsávaček Tichý chod Dobře se čistí Vysoká kvalita, vydrží roky
Denisa H.
2.4.2020
Ověřený nákup
Spokojnost
Jitka H.
9.1.2020
Ověřený nákup
Nemá skoro žádný sací výkon... nedoporučuji
Žaneta L.
4.2.2020
Ověřený nákup
Odsávačka je velmi mohutná do ruky + sací síla je velmi slabá a odsávačka téměř hleny neodsává.
David L.
15.2.2020
Ověřený nákup
Musí se s tím člověk naučit jak používat, najít si grif, a ucpat jednu dírku
Nikola B.
23.1.2020
Ověřený nákup
Neodsaje vůbec nic!
Radovan C.
9.1.2020
Ověřený nákup
Za takú cenu úplne slabé Ledva to ide dvakrát som to otvoril a roztrhlo sa tesnenie A inak sa to rozobrať nedá ak to chcete vyčistiť
Natália L.
6.12.2019
Ověřený nákup
Plne vyhovuje.
Michaela B.
17.11.2019
Ověřený nákup
Velmi slaba odsavacka, neodporucam. Kebyze mozem tak ju ihned vratim. Nepomohla.
Lucie T.
15.11.2019
Ověřený nákup
Vůbec nemá tah aneotahne nic, když pak vezmu tu navysavac, tak tam toho litá spousta