Buďtea nakupujte s dopravou ZDARMA.
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1011121

Miobebee Dětská odsávačka nosních hlenů

Miobebee Dětská odsávačka nosních hlenů

Miobebee Dětská odsávačka nosních hlenů pro snadné a rychlé čištění dětských nosních dírek – pro děti od narození do 3 let. Výdrž baterií až na 1000 odsátí, adaptabilita pro malý dětský nosánek, 3 velikosti silikonových nástavců. Celý popis
Ušetříte 191 Kč 1 190 Kč
999 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 191 Kč 1 190 Kč
999 Kč
Získejte dopravu ZDARMA
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si možnost vrácení do konce ledna 2023

Už žádné nevhodné dárky. Získejte možnost vrácení nepoškozeného, nepoužitého zboží do 31.1.2023. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Jana B.
12.2.2022
Ověřený nákup
Splnila očekávání. Chvilku sice trvá než nudle odsaje, ale jinak v pořádku. Není hlasitá a mimčo se při odsávání dokonce směje.
Radovan C.
9.1.2020
Ověřený nákup
Za takú cenu úplne slabé Ledva to ide dvakrát som to otvoril a roztrhlo sa tesnenie A inak sa to rozobrať nedá ak to chcete vyčistiť
Anonymní
14.3.2018
Ověřený nákup
Naprosto vyhozené peníze. Odsává velice pomalu, hustý hlen vůbec, pouze vodnatou rýmu, která už vytekla z nosánku. Takže použití jako pěkně drahý kapesník. Koupili jsme na cesty, kdy není možnost použít násadec na vysavač, který odsává perfektně. Bohužel nestihneme zboží vrátit.
Vladimíra F.
12.4.2020
Ověřený nákup
Odsavacka je super. Ikdyz ta na vysavac je samozrejme ucinejsi, tak takhle splni svuj ucel krasne vytahne sopliky, neni hlucna a dite se toho tak neboji. Po par pouzitich se mala naucila odsavat sama.
Denisa H.
2.4.2020
Ověřený nákup
Spokojnost
Nikola B.
23.1.2020
Ověřený nákup
Neodsaje vůbec nic!
Helena V.
14.9.2019
Ověřený nákup
Na cesty super kdyz nemate moznost vysavače.
Anonymní
25.7.2018
Ověřený nákup
Výborná. Malá si ji po čtvrtém použití oblibila a je to náš kamarád nosik. Manuální odsavacka hrozna a do vysavace nedoporucuji kvůli hluku a nedá se použít vždy. Takže tato je opravdu vynikajici.
Romana B.
10.12.2017
Ověřený nákup
Odsává dobře. Jen je docela hlučný. Dcera se toho bojí. Dobře se drží v ruce, lepší než tahat vysavač. S tímto můžu chodit v klidu po celém bytě i na cesty nebo návštěvy. Klidně bych doporučila.
Greta I.
29.10.2022
Ověřený nákup
velmi slabe s vysavacom sa to neda ani porovnat, produkt vrateny
Anonymní
20.8.2022
Ověřený nákup
Vůbec nic neodsaje. Jsou to vyhozené peníze.
Anonymní
19.8.2020
Heureka recenze
Silný tah 3 velikosti odsávaček Tichý chod Dobře se čistí Vysoká kvalita, vydrží roky
Jitka H.
9.1.2020
Ověřený nákup
Nemá skoro žádný sací výkon... nedoporučuji
Antonín B.
25.1.2022
Ověřený nákup
Maly u toho sice rval jak tur, ale neco se vzdycky odsat podarilo a mu se ulevilo. Takze za me dobra koupe.
Anonymní
25.12.2020
Heureka recenze
Funkční odsávačka Miminko nebrečí
Musí se člověk trochu snažit