Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Zdravá výživa
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Jablečný ocet je vyroben fermentací čerstvě vylisovaného moštu z demeter jablek. Tento ocet není vyroben z koncentrátu a pochází z jablek, která byla uzrálá na slunci v jiho-německých sadech.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Aromatizovaný lanýžový balzamikový krém La Chinata dodá jedinečnou chuť vašim salátům, ovoci, zmrzlinám nebo moučníkům. Intenzivní chuť tohoto krému má za následek lanýž – nejdražší potravina na světě. Má velmi hustou texturu a výrazně tmavé zabarvení. Díky svému jedinečnému…
můžete mít 30.9. - 1.10.
Aromatizovaný fíkový balzamikový ocet La Chinata je charakteristický intenzivní a sladkou chutí, tmavým zabarvením a krémovitou texturou. Tento jedinečný ocet se získává řemeslným způsobem – macerací přírodních fíků pocházejících z oblasti Extremadura. Tento proces zaručuje…
můžete mít 30.9. - 1.10.
Aromatizovaný třešňový balzamikový krém je dokonalým doplňkem, který dodává sladký a intenzivní tón sladkým a slaným pokrmům: ovoci, moučníkům, ale i masu, rybám, omáčkám a tvrdým sýrům. V letním období oceníte kombinaci tohoto krému se saláty, grilovanou zeleninu, ale také…
můžete mít 30.9. - 1.10.
Nefiltrovaný, zdravý a vysoce kvalitní bio jablečný ocet, obsahuje úžasnou mateční kulturu s bakteriemi prospěšnými našemu zdraví. Může ho užívat celá rodina jako odkyselující prostředek podporující trávení. Neobsahuje lepek.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Bílý balzamikový ocet získaný z nejlepších hroznů Trebbiano Modenese, jejichž mošt zraje nejméně 5 let v sudech z jasanového dřeva.Sladkokyselá chuť, harmonická a jemná vůně. Jedná se o nízkokalorický produkt, vhodný pro všechny druhy ryb, korýšů, měkkýšů a kaviáru.
můžete mít 27.9. - 30.9.
Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá.
můžete mít 27.9. - 30.9.
Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového moštu a vinného octa, zrající v dubových barikových sudech. Stoprocentně přírodní produkt bez karamelu, barviv a přísad.
můžete mít 27.9. - 30.9.
Tradiční balzamikový ocet Modena D.O.P. se zráním více než 12 let. S plnou a robustní chutí, má harmonickou vůni, dobře vyváženou hustotu. Hodí se ke všem pokrmům, po malých kapkách na předkrmy i červené maso, ryby a měkkýše.
můžete mít 27.9. - 30.9.
Balzamikové glazé s jahodovou příchutí a hustou krémovitou konzistencí. Skvěle se hodí k dochucení a ozdobení jakéhokoliv pokrmu a zvláště k čokoládovým dezertům, zmrzlinám, palačinkám a vanilkovému pudinku. Vařený hroznový mošt >50 % – kvalita 3 hrozny Bez karamelu Přírodní aroma
můžete mít 2.10. - 4.10.
Chuť tohoto tradičního balzamika je intenzivní s ovocnými tóny vanilky a typickým aroma vína Lambrusco. Doporučujeme ho ke krevetám, čerstvému tuňákovi, parmazánu, rizotu, vařenému a pečenému masu, telecím plátkům a sýrům. Objem 250 ml
můžete mít 2.10. - 4.10.
Balzamikové glazé v BIO kvalitě s klasickou chutí a hustou krémovitou konzistencí. Je ideální pro dochucení a ozdobení jakéhokoliv pokrmu, zejména salátů, syrové, vařené i grilované zeleniny. Vhodný i pro vegany a vegetariány. Objem 250 ml Vařený hroznový mošt >50 %. Kvalita 3 hrozny
můžete mít 2.10. - 4.10.