Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Víno světle slámově žluté barvy se zelenkavými odlesky s jemným a širokým buketem s elegantními citrusovými tóny, zejména grep a citron. Vyznačuje se nádechem připomínajícím lískový oříšek. Chuť je svěží, lehká, jedná se o vyvážené a kulaté víno.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Bílý balzamikový ocet získaný z nejlepších hroznů Trebbiano Modenese, jejichž mošt zraje nejméně 5 let v sudech z jasanového dřeva.Sladkokyselá chuť, harmonická a jemná vůně. Jedná se o nízkokalorický produkt, vhodný pro všechny druhy ryb, korýšů, měkkýšů a kaviáru.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Pappardelle (z italského pappare – „polykat“) je druh těstovin v podobě cca 2–3 cm širokých nudlí. Jejich obdobou jsou toskánské Fettuccine. V Itálii jsou velmi populární, takže se např. v provincii Emilia-Romagna pořádají festivaly věnované pouze těmto těstovinám.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového moštu a vinného octa, zrající v dubových barikových sudech. Stoprocentně přírodní produkt bez karamelu, barviv a přísad.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Tradiční balzamikový ocet Modena D.O.P. se zráním více než 12 let. S plnou a robustní chutí, má harmonickou vůni, dobře vyváženou hustotu. Hodí se ke všem pokrmům, po malých kapkách na předkrmy i červené maso, ryby a měkkýše.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Luxusní pálivý extra panenský olivový olej s chilli papričkami. Olivy byly za studena lisovány se směsí chilli papriček různých odrůd pěstovaných v Trentinu. Barva: jantarová. Vůně: jemné tóny zelené trávy a mandlí, ale také zeleninové a pepřové tóny chilli papriček.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Excelentní víno s čerstvou, suchou a vyváženou chutí. Vůně je elegantní, ovocná s tóny červeného a žlutého jablka, bílého melounu a citrusových plodů. Ideální jako aperitiv, skvěle doplní předkrmy, ryby, polévky a vývary i tvrdé a zrající sýry.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Víno se světle slámově žlutou barvou se zelenkavými odlesky. Vůně je jemná, s ovocnými tóny jablka, banánu a exotického ovoce, díky nimž je odrůda výchozích hroznů dobře rozpoznatelná. Dává příjemný pocit plnosti, kulatosti a rovnováhy v ústech.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Víno bledě slámově žluté barvy s výjimečnou jemností, elegancí a komplexností se zajímavými ovocnými tóny (broskev, jablko zralé ovoce obecně). Obzvláště jemné, svěží příjemné víno.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Víno s rubínovou barvou se snoubí s ovocným aroma, které doplňuje chuť typická pro víno zrající ve dřevě. Na patře je suché, plné, s jemnou tříslovinou. Hodí se k červenému masu, zvěřině a tvrdým vyzrálým sýrům. Doporučujeme otevřít láhev hodinu předem a servírovat při teplotě 18–20°C.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Víno tmavě rubínově červené barvy s purpurovými odlesky. Elegantní, velkorysé a intenzivní aroma s ovocnými tóny (ostružiny, maliny) s příjemnou travnatou vůní s lehce kořeněným nádechem. V buketu se snoubí tóny eukalyptu a sladkého ovoce. Chuť má plnou a suchou, ale i nečekaně hebkou.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Víno sytě rubínové barvy s fialovými odstíny. Přitažlivé aroma s květinovými prvky (jasmín), nádechem tmavého ovoce (švestka, ostružiny) a borůvek. Dub je tam také, ale velmi diskrétně. Tmavé ovoce je v ústech následované džemem, vanilkou a čokoládou.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Víno rubínové barvy s elegantní vůní typickou pro Merlot (lesní plody, švestka, kakao, lékořice) a dalších více kořeněných (hřebíček, pepř, mentol a vanilka), obohacených zráním ve dřevě. Má výraznou, harmonickou a vyváženou chuť. Ideální k pečenému a dušenému masu, zvěřině ale i k tvrdým sýrům.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Tělnaté a strukturované víno výrazné rubínové barvy. Vůně je ovocná (maliny a borůvky) a kořeněná. Chuť je plná, hebká a vytrvalá. Hodí se především ke grilovanému masu a dlouhozrajícím sýrům.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Elegantní víno červené až granátové barvy s prvky zralého ovoce, které se velmi dobře doplňují s aromaty typickými pro víno zrající ve dřevě. Hodí se k polévkám, grilovanému masu nebo tvrdým sýrům. Doporučujeme otevřít láhev hodinu předem a servírovat při teplotě 18°C.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Víno má jasně světle rubínově červenou barvu. Ve vůni se mísí elegantní tóny čerstvého červeného ovoce, od ostružin po višně a květinové tóny růže v kombinaci s pikantnějšími nádechy jalovce, vanilky a hořkého kakaa.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Víno jasně rubínové barvy nabízí intenzivní vůni spojující aroma zralého červeného ovoce, kořeněných tónů, elegantních náznaků vanilky, kakaového másla, sladké čokolády a kávy s minerálními tóny. Má plnou, intenzivní, vyváženou a harmonickou chuť.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Prosecco z oblasti Conegliano Valdobbiadene s brilatní slámově žlutou barvou a výrazným perlením. Lehká a jemná ovocná vůně s květinovými tóny. Chuť je sladká, jemná a suchá.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Víno frizzante z oblasti Prosecco DOC se světlou, zářivě slámovou barvou s výrazným perlením. Vůně je ovocná s tóny citrusů a květin a chuť čerstvá, mírně sladká, harmonická.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Pappardelle (z italského pappare – „polykat“) je druh těstovin v podobě cca 2–3 cm širokých nudlí. Jejich obdobou jsou toskánské Fettuccine. V Itálii jsou velmi populární, takže se např. v provincii Emilia-Romagna pořádají festivaly věnované pouze těmto těstovinám.
můžete mít 18.9. - 19.9.
Tagliatelle jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Jsou to dlouhé ploché nudle a mívají na šířku 0,65 až 1 cm. Podávají se s různými omáčkami, tradičně především s omáčkou boloňskou. V doslovném překladu znamená Le Matassine přadeno.
můžete mít 18.9. - 19.9.