Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 864814

Microsoft OEM Windows 7 Professional 32-bit. Cz SP1 (FQC-08664)

Microsoft OEM Windows 7 Professional 32-bit. Cz SP1 (FQC-08664)

Windows 7 Professional 32 bit. OEM je určen především do komerční sféry a umožňuje použití XP modu pro zajištění plné kompatibility se stávajícím softwarem, stejně jako zabezpečení pomocí zálohování a šifrování. OEM licence je určena pro nově sestavená PC. Celý popis
Produkt se již neprodává
3 979 Kč
Zboží od: MALL
3 979 Kč

Popis

OEM licence je určena pro nově sestavená PC, a po instalaci se stává součástí počítače, přičemž nemůže být převedena na jiný počítač. V případě nákupu je nutné splnit podmínky programu Microsoft OEM System Builder, které jsou vytištěny na obalu produktu. Tyto podmínky jsou přijaty otevřením balení. Produkt je možné zakoupit pouze společně s novým počítačem nebo s následujícími komponentami, které tvoří funkční počítač (základní deska, procesor, operační paměť, pevný disk a skříň počítače včetně zdroje napájení). OEM produkt a počítač nebo komponenty musí být uvedeny na společném nákupním dokladu.

Podrobná specifikace:

Zjednodušuje každodenní činnosti

Systém Windows 7 ještě více usnadňuje základy.

  • Díky funkci Domácí skupina je snadné sdílet hudbu, dokumenty, tiskárny a všechny další položky s ostatními počítači se systémem Windows 7 ve vaší domácnosti.
  • Funkce Windows Search vás osvobodí od procházení složek a podsložek k vyhledání hledané položky. Lepší náhledy na hlavním panelu poskytují vynikající přehled o otevřených aplikacích a seznamy procházení umožňují zobrazení naposledy otevřených souborů kliknutím pravým tlačítkem myši.
  • Seznamy odkazů – novinka systému Windows 7 vás zavedou přímo k dokumentům, obrázkům, písním nebo webům, které každý den používáte. Chcete-li Seznam odkazů otevřít, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu programu na hlavním panelu systému Windows 7. (Najdete je také v nabídce Start.)
  • Funkce Přichytit představuje rychlý (a zábavný!) nový způsob změny velikosti otevřených oken pouhým přetažením na okraje obrazovky.
  • Windows Live Essentals je software, který umožňuje počítači se systémem Windows 7 ještě lepší akce. Položky jako e-mail, zasílání rychlých zpráv, úprava fotografií a vedení blogů.
  • Nový hlavní panel systému Windows 7 samozřejmě zůstává starým známým místem pro přepínání mezi okny. Je však přehlednější, flexibilnější a výkonnější. Jsou zde nové způsoby zobrazení náhledu oken. Umístěte ukazatel myši na ikonu hlavního panelu a zobrazí se miniaturní náhled otevřených souborů nebo programů. Pak přejděte myší na miniaturu a zobrazí se náhled přes celou obrazovku.
Pracuje požadovaným způsobem
  • Nezáleží na tom, kolik triků váš počítač může udělat, pokud neběží tak hladce, jak očekáváte. Proto jsme vyvinuli systém Windows 7, který vašemu počítači umožní rychle přecházet z a do režimu spánku.
  • Systém Windows 7 podporuje nejnovější pokroky v oblasti počítačového hardwaru, 32bitové technologie a vícejádrové procesory, a vylepšené využití paměti pomáhá hardwaru dosáhnout úplného potenciálu výkonu.
  • Bez ohledu na to, jaký systém zvolíte, operační systém Windows 7 je připraven. Rychlejší přechod do režimu spánku a zotavení, menší nároky na paměť a rychlejší hledání zařízení USB.
Umožňuje nové akce
  • Pouhými několika kliknutími a s technologií Windows Touch (a správným hardwarem), budete moci přepínat mezi soubory, pracovat s obrázky a dokonce „malovat" prsty.
  • Funkce Přehrát, která je novinkou v systému Windows 7, usnadňuje přehrávání hudby a videa v jiných síťových počítačích, televizi nebo stereu po celém domě. Stačí kliknout na skladby, které si chcete užít, nebo je přidat do seznamu skladeb programu Windows Media Player 12 a kliknout na funkci Přehrát na – a je z vás DJ.
  • Už jste si někdy přáli, abyste si mohli vychutnávat hudbu, videa a obrázky uložené ve svém domácím počítači, když nejste doma? Teď máte možnost. Systém Windows 7 představuje funkci Vzdálené vysílání datového proudu médií, která poskytuje snadný přístup k vaší knihovně programu Windows Media Player 12 přes Internet.
  • Systém Windows 7 je první, který jako první plně přijal vícedotykovou technologii. Potřebujete se na něco zaměřit? Položte dva prsty na obrazovku počítače kompatibilního s vícedotykovou technologií a roztáhněte je.
Základní požadavky pro spuštění Windows 7
  • 32bitový (x86) procesor s frekvencí 1 gigahertz (GHz) nebo vyšší
  • 1 GB paměti RAM (32bitový systém) nebo 2 GB paměti RAM (64bitový systém)
  • 16 GB volného místa na disku (32bitový systém) nebo 20 GB (64bitový systém)
  • Grafické zařízení DirectX 9 s ovladačem WDDM 1.0 nebo vyšším