Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Velmi oblíbená ingredience (nejen) mezinárodní kuchyně s jemnou oříškovou chutí.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Jedná se o velice chutné a všestranné koření, které má charakteristickou pronikavou dřevitou vůni a chuť. Ta naše pochází přímo z Pakistánu.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Hořká, pálivá, aromatická semena hnědé hořčice se používají do polévek anebo dušených pokrmů, při výrobě hořčice nebo při nakládání zeleniny.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Jedna z nejznámějších hodně pálivých indických směsí koření. Má větší podíl chilli a výraznou aromatickou vůni i chuť.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Zralé plody koriandru mají sladké, peprně vonné, kořeněné aroma.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Heera Fenyklové semínko je koření sladké chuti připomínající lékořici a anýz. Podporuje chuť k jídlu, trávení i vylučování a udržuje v pořádku imunitní systém.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Heera Skořice mletá je aromatická kůra stromu skořicovníku činského nebo-li kasia, jejíž sladké aromatické svitky jsou pomlety na jemný prášek.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Heera Koriandr je koření nasládlé pikantní chuti s dobře znatelným náznakem pomerančové kůry.
můžete mít 2.5. - 3.5.
M&S kokosové mléko je čistě přírodní mléko od indonézských farmářů v malém formátu ideálním pro domácí použití.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Směs koření Heera Tandori masala je speciální směs namíchaná pro marinování, pečení a grilování.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Jedna z nejznámějších mírně pálivých indických směsí koření. Má větší podíl kurkumy a skořice a výraznou aromatickou vůni i chuť.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Jemný prášek aromatické rostliny, jejíž chuť je lehce štiplavá a slabě ovocná s nádechem citrusu.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Rozdrcením vybraných nejpálivějších červených papriček vznikne koření, které obsahuje viditelné kousky celých papriček včetně semínek.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Heera Chilli mleté jsou středně pálivé jemně umleté chilli papričky různých exotických druhů.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Asafoetida, nebo-li čertovo lejno anebo také žlutý prášek, je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Prášek z chilli papriček se získává z vybraných a nejpálivějších červených papriček, které se rozemelou na jemný pášek.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Heera Skořice celá je aromatická kůra, svitky, stromu skořicovník čínský nebo-li kasia, kterého se při vaření používá méně, protože jeho chuť je výraznější.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Heera česnekový prášek je vhodnou alternativou čerstvého česneku. Použijte 1/2 čajové lžičky namísto 2 stroužků čerstvého česneku.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Heera Růžová voda je ochucená voda vyráběná máčením okvětních lístků růží ve vodě.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Směs koření Heera Garam Masala je též známá pod názvem „koření pěti vůní“. Jedná se o velmi aromatickou směs koření na masové i zeleninové pokrmy.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Amchur (amchoor) nebo mango prášek je ovocné koření mírně svíravé, ale příjemné chuti. Jídlu dodává kyselou a trpkou chuť.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Pravý indický jemně mletý má příjemnou vůni a výraznou chuť, která dodá mnoha pokrmům říz i určitou vyrovnanost.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Černá sezamová semínka se přidávají především do pokrmů inspirovaných asijskou kuchyní, jako jsou sezamové nudle, smažená jídla nebo knedlíčky, a dodejte jim tradiční chuť.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Heera Římský kmín celý patří k základnímu koření indické kuchyně. Má příjemnou, silně aromatickou vůni a ostrou, kořeněnou chuť.
můžete mít 2.5. - 3.5.