Značka
Cena
Dostupnost
Hmotnost
Typ polevy
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Mléčná čokoláda se 45 % obsahem kakaa je vhodná k výrobě pralinek.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Obrázek se svolením Serge Bertasius Photography / FreeDigitalPhotos.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Lesklá poleva pro použití za tepla i za studena.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Obrázek se svolením Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Tekutá bílá poleva z fondánu pro zdobení nejrůznějších košíčků, koblih, donutů, apod.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Čokoláda ruby od výrobce BAM.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Prémiová hořká čokoláda Bam 55,6 % – balení 0,5 kg.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Prémiová mléčná čokoláda Bam 35,1 % – balení 0,5 kg.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Kvalitní belgická čokoláda se 70% obsahem kakaa.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Kvalitní belgická čokoláda s 29,5% obsahem kakaa.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Čokoláda 811, hořká 54,5 %.
můžete mít 26.9. - 27.9.
Čokoláda 811, hořká 54,5 %.
můžete mít 26.9. - 27.9.