Vergnano Gran Aroma pody 4 x 18 ks
Popis
Caffe Vergnano pody Gran Aroma
- Obsahuje 4 balení 18 ks ESE podů, dohromady 72 ks.
- 1 ESE pod obsahuje 7 g mleté kávy.
- Směs kávových zrn 60% Arabica a 40% Robusta.
- Středně silná káva s nižším obsahem kofeinu.
- Procovaná káva v ESE podech zajišťuje rychlou a snadnou přípravu.
- ESE (easy serving espresso) pody obsahují optimální dávkování kávy pro přípravu bez zašpinění kávovaru.
- Pody jsou vyrobeny z ekologického filtračního papíru.
Již po čtyři generace znamená káva pro rodinu Vergnano umění, kulturu a oddanost. Je to tradice, která sahá až do roku 1882, kdy Domenico Vergnano, dědeček současných majitelů, zahájil podnikání otevřením malého obchodu se smíšeným zbožím v městečku Chieri na úpatí kopců, které obklopují Turín. Obchod se velmi brzy specializoval na pražení a prodej kávy, a tak rozhodl o historickém poslání rodiny Vergnano. Třicátá léta znamenala významnou etapu v rozvoji firmy po zakoupení výrobního závodu na kávu a otevření tří skladů v Itálii, a to v Turíně, Albě a Chieri. Výstavba závodu v Santeně v 70. letech potvrdila, že Vergnano je jednou z nejprestižnějších italských pražíren kávy. V roce 1986 pak zaznamenává společnost významný úspěch ve svém rozvoji díky fúzi s proslulou „Casa del Caffè" v Turíně, která má mezi podniky v piemontském řetězci kaváren vedoucí postavení pokud jde o kvalitu a slouží dnes v tomto kraji více než 2000 klientů. Závodem o rozloze 8000 m2, devíti automatizovanými výrobními linkami a dvojciferným růstem od roku 2001 do dnešního dne Vergnano dokazuje, že je jako šestý výrobce kávy v Itálii v řetězcích hromadného obchodu prosperujícím podnikem, který je schopen čelit dynamicky a s profesionální kompetencí novým výzvám trhu.
Od začátku se Vergnano orientovalo na výběr nejcennějších druhů káv, ty které jen rostou v jistých nadmořských výškách, ve zvláštních klimatech země bohaté na minerální soli, které jsou ve středozemních amerických zemích jako jsou Haiti, Salvador, Costa Rica, San Domingo, Guatemala a později také Kenya a Brazílie. Sledování kvality ve skutečnosti začíná již před začátkem růstu rostliny a to používáním přírodního kompostu u kávových farem, které produkují pro Vergnano, protože to je jediná metoda, která povoluje kultivaci chutných zrnek kávy.