CAM Daily Plus, Col.242

CAM Daily Plus, Col.242

Již brzy v prodeji
Postýlka Daily Plus je určena pro děti ve věku 0–36 měsíců. Má spoustu vychytávek, které budou bavit vás i vašeho prcka. Oplývá opravdu bohatou výbavou: polohování dna, přebalovací pultík, hračky, stříška a moskytiéra. Celý popis

default
default
3 190 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Již brzy v prodeji

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1320250002

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
9.9.2021
Heureka recenze
Na obrázku je postýlka krásná, ale ve skutečnosti mnohem hezčí
Iveta Z.
20.3.2020
Ověřený nákup
Postylka krasna, pevna. Jen to prvni skladani nam dalo zabrat, pomohlo az video na youtube :-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.4.2021
Ověřený nákup
Prekrásna postieľka s množstvom doplnkov
Markéta R.
28.8.2020
Ověřený nákup
Prostorná cestovní postýlka,lehce se dá složit.Výborný doplněk stříška,síťka a přebalovací pult.Velké plus jsou dvě nastavitelné polohy.Jsem velice spokojená a určitě doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.7.2020
Heureka recenze
Kompaktní Rychle a jednoduché použití Kolečka pro rychlý přesun Dost velký přebalovací pultík Stříška a síťka na hmyz Celkem pevná konstrukce
Jak i u ostatních přenosnych postýlek je potřeba dokoupit dobrou matrace
Lukáš A.
29.6.2020
Ověřený nákup
Vynikající cestovní postýlka, my ji však použivali první 3 měsíce jako primární postýlku doma, neboť jsme na klasickou čekali 6 měsíců....Tím chci říct, že je kvalitní, přebalovací pult jsem velmi ocenila a vydržel přebalování v tu nejkritičtější dobu. Oproti jiným postýlkách je pult vyvýšený nad postýlku, není propadlý jako u levnější Caretero. Nyní nám bude postýlka i pult sloužit pouze jako cestovní. Matraci jsme koupili od Traumeland (Traumeland Air), určitě nějakou do toho kupte. Nedoporučuji takové ty skládací, ale jedině stočenou ve válci.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.5.2020
Heureka recenze
Rychlé rozložení, stabilní Hůř se skládá zpět do tašky
Ervin V.
26.3.2020
Ověřený nákup
goood
Tereza Ř.
9.3.2020
Ověřený nákup
Rychle a intuitivně se skládá i rozkládá. Jinak zatím bez použití.
Eliška B.
9.3.2020
Ověřený nákup
Skvělé skládání
Radka H.
7.3.2020
Ověřený nákup
Stabilná konštrukcia, praktická, max.spokojnist
Žiadne
Tomáš L.
3.3.2020
Ověřený nákup
Za mě super, složí jak má a díky konstrukci i dlouho vydrží
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.2.2020
Heureka recenze
Krásná postýlka
Gabriela B.
4.2.2020
Ověřený nákup
Krasna pohodlná uzasna .... maximální spokojenost
Markéta S.
23.1.2020
Ověřený nákup
Postýlka je velice hezká a praktická. Pořídila jsem naší malé na každodenní užívání a jsem spokojená. Musela jsem pouze koupit matraci, protože ta v postýlce je na každodenní spaní nevyhovující a tvrdá.