Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1229431

Spontex Metallic potah na žehlící prkno L 135 x 50 cm

Spontex Metallic potah na žehlící prkno L 135 x 50 cm

Potah na žehlící prkno velikost L má metalický povrch, který odráží teplo a tím urychluje žehlení. Je vhodný na všechny druhy prken s rozměry 135 × 50 cm. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
299 Kč
269 Kč
Prodává MALL
299 Kč
269 Kč
S novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
24.1.2022
Heureka recenze
dá se přizpůsobit i na jiné rozměry žehlících prken
Miroslav W.
2.1.2022
Ověřený nákup
Potah sice pěkný, ale nedá se na prkno na pevno přidělat. V minulosti měl potakh dokola šňůrku která se stáhla a držel. Teď v rámci inovací a úspor je to takové DoDo. Dík příště jdu do kamenného obchodu a předem rozbalit a prohlédnout.
Ivica K.
3.12.2021
Ověřený nákup
Som s poťahom veľmi spokojná, takýto rozmer som u žiadneho predajcu nenašla. V dutinke na okraji poťahu je sťahovacie šnúrka. Povrchový materiál je teflónová látka, od spodu je tenký molitan.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.8.2021
Ověřený nákup
Povrch dobrý, celkově je ale potah "dodo" (dodělej si doma). Pokud máte ještě zvlášť filcovou nebo jinou podkladovou vrstvu, je to v pohodě, na samostatné použití je potah příliš tenký. Také upevnění není úplně šikovně řešené. Tunýlek se šňůrkou je pouze na dlouhých stranách prkna, na té nejkratší, kde je držák na žehličku, je potah pouze rovně ustřižený bez možnosti tuto stranu také stáhnout a upevnit. Kvůli tomu na prknu potah drží o poznání hůř a při žehlení se vlní a sjiždí. Byla jsem zvyklá na potahy od Villedy, které mají šňůrku stahovací po celém obvodu, bohužel v této velikosti již nevyrábí a tak na nové prkno musím hledat jiného výrobce. Jedinou výhodou, proč si tento potah koupit, zůstává tak jeho velikost, protože na prkna ve velikosti L prakticky kvalitní potahy nejsou k dostání. Tento potah je tak kompromisní řešení ve stylu "lepší něco, než nic".
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.7.2021
Heureka recenze
velikost
tenké
Ing. J.
3.6.2021
Ověřený nákup
Manželka po několika letech používání tohoto modelu potřebovala nový. Jednou vyzkoušela a je z něj tak nadšená, že ikdyž byl starý letitý už trochu roztrhaný, radši žehlila na něm, než by ho sundala!
Pomáhá žehlit - odráží teplo žehlící plochy zpět do žehlené látky.
Funguje.
Univerzální velikost.
Iveta B.
22.4.2021
Ověřený nákup
super, vše bez problémů
Lenka H.
9.12.2020
Ověřený nákup
Bez molitanu. Vše, co se žehlí má otlačky od žehlícího prkna
Iveta C.
26.10.2020
Ověřený nákup
Ok, všetko v poriadku, som spokojná.
Jana L.
23.6.2020
Ověřený nákup
👍
Miša P.
23.3.2020
Ověřený nákup
Provedení parádní, krásně se na potahu žehlí. Jen utáhnout potah pořádně na prkno vyžaduje docela velkou sílu a hlavně asistenci druhého člověka. U potahů jiných výrobců bývá na šňůrkách plastový "utahovák", díky kterému si nepořežete ruce a šňůřky na něj namotáte a utáhnuté zafixujete. To mi u tohoto výrobku chybí, naštěstí jsem si ponechala ten z původního potahu.
Libuše P.
22.2.2020
Ověřený nákup
Jsem velmi spokojená.
Katarina S.
24.1.2020
Ověřený nákup
Super. Sedí škoda ze není ešte maksi
Jarmila V.
15.12.2019
Ověřený nákup
Jediný takto velký potah, co jsem našla. Brala bych ho silnější a v hezčí barvě, ale funkci plní, na prkně hezky drží i bez dodatečného stáhnutí např. gumou. Materiál odráží teplo, nepropouští páru, tedy urychluje žehlení a usnadňuje práci.
Velikost
Cena
Funkční upevnění
Materiál - urychluje žehlení
Tloušťka/síla - tenké
Barva
Leoš K.
13.12.2019
Ověřený nákup
Je výborný.Muzu doporučit.