Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 416128002

Ferplast Atlas Deluxe Open 20

Ferplast Atlas Deluxe Open 20

Přepravka pro malá plemena psů i pro kočky splňující všechny náročná kritéria: větrací otvory, horní otvírání nebo bezpečnostní zavírání. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
Ušetříte 165 Kč 1 013 Kč
848 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 165 Kč 1 013 Kč
848 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Zánovní / jiní prodejci
S novou kartou za

Recenze (0)

Renata J.
17.4.2018
Ověřený nákup
Vybrala jsem přepravku hlavně pro možnost horních dvířek. Je lehká, plast pevný-velikost pro kocoura 7 kg optimální. Nespokojena jsem se systémem uzavírání. Přepravku lze bezpečně uzavřít. Problém je- po zacvaknutí dvou uzávěru horních dvířek není snadné je odcvaknout. Drží pevně a zachycení pro prst je malé. Spodní dvířka mají 4 úchyty a zámek (červené kolečko) . Zámek, pokud ho chci uzavřít, musí být dvířka nastavena přesně v poloze, kde je na přepravce drážka k zachycení. K tomu se musí přidržet dvířka druhou rukou ve správné poloze. Z výše uvedeného je jasné, že pokud je přepravka určena pro zuřícího kocoura u veterináře, nelze zabránit poškrábání.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.12.2020
Ověřený nákup
Lehka prepravka pro britskyho kocoura. Vyhoda horniho otevirani. Mekka podlozka uvnitr je soucasti baleni.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.7.2018
Ověřený nákup
Výrobok som si objednala na zaklade dobrych recenzii, alel som velmi sklamana. Akonahle som dala môjho 5 kiloveho kocura dnu, po par krokoch sa horne veko otvorilo a sokovaneho kocura som musela nahanat po schodoch. Tie zasuvne zapadky sa zasumu iba par milimetrov a vahu kocura - hoci nie je obezny- to nevydrzi. Takze za drzadlo nemozem prepravku vôbec niest. A aj predny zamok sa zatvara pomerne tazko,Takze odo mna ma vyrobca jjedno velke minus
Martina Š.
5.10.2010
Ověřený nákup
Přepravku mám pro králíčka a jsme s ní oba moc spokojení. Je prostorná, vzdušná a lehce sestavitelná. Nic těžkého. Za mě ji mohu vřele doporučit.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.5.2022
Ověřený nákup
2x nekompletní, 2x reklamováno.
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.2.2022
Ověřený nákup
Ferplast Atlas Deluxe Open 10, veľ. S mi bol doručený v inej farbe ako som si objednala. Návod na montáž nie je dostatočne zrozumiteľný. Montáž si vyžaduje veľmi technicky zručného kupujúceho.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.9.2021
Ověřený nákup
Dobře se skládá, bez problémů se do ní vejdou dvě koťata.
Vlastimil R.
7.9.2021
Ověřený nákup
Velmi hezká a prostorná přepravka. Jediná nevýhoda je, že dvířka se jeví jako, že se mohou otevírat na obě strany. To ale bohužel nejde, protože drážka pro zavírání je jen na pravé straně. Abych dvířka mohl otevírat na druhou stranu, což jsem nutně potřeboval, musel jsem si na levé straně drážku udělat sám. Proto dávám v hodnocení o hvězdičku méně.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.8.2021
Heureka recenze
Moc hezky a praktický vzhled s otvírací mřížkou v horní části
Dvířka lze otvírat jen na jednu stranu
Radana K.
24.3.2021
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost
Zdeněk Š.
8.1.2021
Ověřený nákup
Zboží dorazilo o týden později než byl nejzazší termín.
František N.
29.12.2020
Ověřený nákup
Přepravka splňuje vše co má, je prostorná. Kocour se do ní vleze a má veškeré pohodlí. Jediné, co je problém, je že se z ní kocour stejně dostane😁🤣
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.11.2020
Ověřený nákup
Som ozaj spokojená Viera
Jakub J.
7.4.2020
Ověřený nákup
-
Helena J.
3.4.2020
Ověřený nákup
Spokojenost. Prepravka prostorná a horní otevírání je super.