Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1195640

Biolit elektrický odparovač - pomerančový květ 45 nocí

Biolit elektrický odparovač - pomerančový květ 45 nocí

UPOZORNĚNÍ:Biocidní přípravek
Biolit elektrický odpařovač s tekutou náplní hubí a odpuzuje komáry, pakomáry, pakomárce a jiný malý hmyz. Používá se především v ložnicích a jiných obytných místnostech. Nepřetržitá ochrana s vůní pomerančového květu až 45 nocí (1noc= až 10hodin).
Celý popis
Produkt se již neprodává
189 Kč
Zboží od: MALL
189 Kč

Popis

BIOLIT elektrický odparovač s pomerančem 45nocí 

Vlastnosti

logo
  • UPOZORNĚNÍ:Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace.
  • 45nocí bez komárů
  • Biolit elektrický odpařovač s tekutou náplní hubí a odpuzuje komáry, pakomáry, pakomárce a jiný malý hmyz.
  • Používá se především v ložnicích a jiných obytných místnostech
  • Nepřetržitá ochrana s vůní pomerančového květu až 45 nocí (1 noc = až 10 hodin)


Upozornění: biocidní přípravek: ANO
Návod k použití: Aktivujte odpařovač s 30 minutovým předstihem. 1. Odstraňte uzávěr (zmáčknout a vyšroubovat). Náplň zašroubujte/zatlačte do zajištění do el. odpařovače. 2. Otočte zástrčkou tak, aby náplň byla ve svislé poloze. Odpařovač umístěte ve směru průvanu ke spícímu člověku. Zasuňte el. odpařovač do odpovídající zásuvky, až se rozsvítí kontrolní dioda. 3. Po použití odpojte odpařovač od el. sítě. 4. Odpařovač s náplní udržujte ve svislé poloze. Když je náplň prázdná, odpojte odpařovač od el. sítě a vyměňte ji za novou.
Skladování: 5–25°C
Vyrobeno: CN
Výrobce / distributor: SC Johnson
Složení: Účinná látka: 1,2 g prallethrinu ve 100 g přípravku. Obsahuje: destiláty (ropné), hydrogenované střední.
Objem/obsah/hmotnost: 1+27ml
Předlékařská první pomoc: PŘI POŽITÍ: Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. NEVYVOLÁVEJTE zvracení.
Třída a kategorie nebezpečnosti: GHS09 Látky nebezpečné pro ŽP, GHS08 Látky nebezpečné pro zdraví, Nebezpečnost při vdechnutí Kategorie 1 Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt. Akutní toxicita pro vodní prostředí Kategorie 1 Vysoce toxický pro vodní organismy. Chronická toxicita pro vodní prostředí Kategorie 1 Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky
Signální slovo: Nebezpečí
H-věty (Standardní věty o nebezpečnosti): (H304) Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt. (H410) Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.
P-věty (Pokyny pro bezpečné zacházení) a jejich kombinace:  (P101) Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. (P102) Uchovávejte mimo dosah dětí. (P301+P310) PŘI POŽITÍ: Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. (P331) NEVYVOLÁVEJTE zvracení. (P405) Skladujte uzamčené. (P501) Odstraňte obsah/obal/odpařovač v rámci tříděného odpadu v souladu se zákonem o odpadech. (P264) Po manipulaci důkladně omyjte ruce.

Technické parametry

Aplikace Elektrické
Působení proti létajícímu hmyzu
Objem 1+27ml
Typ elektrický odparovač

Odkazy

Ke stažení:
Bezpečnostní list