Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 555011

Reer Termoska nerez 350ml široká plus

Reer Termoska nerez 350ml široká plus

59x

hodnoceno

86 %

spokojenost

1x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Termoska nerez 350 ml široká plus: je ideálním pomocníkem na dovolenou a na delší procházky. Udrží nápoj teplý až 8 hodin. Celý popis
429 Kč
409 Kč
Prodává MALL
429 Kč
409 Kč
Poslední 2 kusy
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Barbora G.
19.12.2019
Ověřený nákup
Vcelku dobrý produkt, pokud ho zamýšlíte pro sebe na teplé jídlo na cesty. Pokud ji chcete pro dítě na příkrmy, tak doporučuji jedině pro velké jedlíky. Synovi tam dávám celou "lahvičku" o objemu kolem 200 ml a vždy je to po pár hodinách vlažné až studené. Věřím, že pokud by byla termoska stále plná, vydrží pokrm teplý déle. Další věc je velikost termosky - na to, že má objem něco přes 3 deci, je větší než hospodský půllitr, takže zabere dost místa...
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.8.2018
Ověřený nákup
Po niekoľkých razoch používania sa otáča vrchný diel na vrchnaku. Akoby sa odlepilo vnutro, treba držať celý vrchnák a tak krútiť...aj tu spodnú časť. Teplé jedlo vydrží asi cca 4 hodiny. Uvidíme, koľko vydrží v zime. Počítam, že o polovicu kratší čas.
Lucie J.
19.6.2018
Ověřený nákup
Termosku jsem kupovala malé na jídlo na cesty. Po několika pokusech o marné udržení teploty jídla (termosku jsem vyplachovala horkou vodou, jídlo do ní jsem dávala vařící, přesto bylo za hodinu vlažné), jsem zjistila, ze pokud je termoska úplně plná, jídlo vydrží teplé i několik hodin. Pokud dám však méně jídla (porci akorát pro své dítě), teplota se neudrží. Přesto využívám skoro porad, je to dobrý pomocník na cesty.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.4.2021
Heureka recenze
vhodnější by byla termo s uchem, a taky, teplota mo nevydří cca 3 hod.
Lan N.
27.11.2020
Ověřený nákup
Skvělé drží teplotu, vydrží několik hodin.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.10.2020
Ověřený nákup
Výborná věc při pobytu s dítětem mimo domov. Doporučuji
RUDOLF G.
11.10.2020
Ověřený nákup
Termoska výborná
Rudolf G.
9.10.2020
Ověřený nákup
výborná termoska , jídlo vydrží hodinsy horké
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.7.2020
Ověřený nákup
Jidlo v termosce vydrzi krasne teple - kolik hodin presne ale nemam vyzkouseno (urcite predehrat teplou vodou a dat teplejsi jidlo). Za me tedy spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.10.2015
Ověřený nákup
Perfektní pomocník na cestování a výlety s miminkem, jídlo vydrží pěkně teplé. Termoska se snadno udržuje, pouze plastové víčko se umývá trochu hůř kolem závitu.
Barbora H.
19.2.2020
Ověřený nákup
Produkt splňuje moje očekávání. Víko sloužící jako miska je velmi praktické.
Kateřina Ž.
27.1.2020
Ověřený nákup
.
Dominika F.
9.11.2019
Ověřený nákup
Dostatečně velký na jídlo
Pavlína F.
3.11.2018
Ověřený nákup
Nečekaně veliká
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.8.2018
Ověřený nákup
Perfektní termoska. Je hodně široká, takže když do ní udělám malému obídek, můžu ho pohodlně krmit lžičkou z termosky, jako z misky. Voda vydržela teplá 4 hodiny, ale dávala jsem ji tam o dost teplejší, než bylo potřeba.