10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 30701256

Tepro Smoker Wichita Gril černý

Tepro Smoker Wichita Gril černý

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Grilovat nebo udit je s kombinovaným grilem na dřevěné uhlí Smoker Wichita velká radost. Celý popis
Sleva 6 % 4 590 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
4 290 Kč
Zboží od: Landema Group
Sleva 6 % 4 590 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
4 290 Kč
Poslední 3 kusy
S novou kartou za

18.12.2024 - 19.12.2024 na vaší adrese

Popis

Smoker Wichita Gril černý Tepro

Protože tepro Smoker Wichita dodá vynikajícím grilovaným pokrmům to, co si zaslouží: jemné kouřové tóny a tu správnou konzistenci, buď křehkou, nebo křupavou. A to vše za příznivou cenu.
Jak funguje uzení s grilem na dřevěné uhlí tepro Wichita
Uzení je umožněno díky menší boční komoře grilu. V ní se rozdělá oheň pomocí dřeva. Přívod vzduchu ke dřevu lze regulovat pomocí posuvníku. Nyní je kouř nasáván do hlavní komory, kam umístíte grilované potraviny.
Při teplotě 80–130 °C (v závislosti na potravině a způsobu přípravy) se maso jemně a rovnoměrně opeče ze všech stran. Teplotu můžete kontrolovat pomocí teploměru.

Výhody uzení:
Zvláštností tohoto způsobu úpravy potravin je, že můžete masu a zelenině dodat velmi intenzivní a chutnou kouřovou chuť. Ta se liší v závislosti na druhu dřeva. Někteří přísahají na buk, jiní na javor, jablko nebo třešeň.
Vzhledem k tomu, že uzení je velmi šetrný způsob vaření, může být zejména uzené maso velmi křehké. Kromě toho jsou uzené grilované pokrmy obvykle zdravější než tradičně grilované pokrmy. Je to proto, že při hoření tuku nebo jiných tekutin v dřevěném uhlí pod grilovaným pokrmem nevznikají žádné škodlivé látky.
Pohodlí: praktické odkládání zepředu, pracovní výška a mobilita
Ať už se jedná o grilovací náčiní, zásoby, omáčky nebo jiné věci: s grilem tepro Wichita je máte vždy po ruce. Na přední polici je dostatek místa pro vše, co je pro vás důležité.
Další praktickou vlastností je, že udírnu můžete snadno přemisťovat pomocí dvou koleček. A konečně, pracovní výška 78 cm je pohodlná.

Tyto produkty přesně pasují k vašemu grilu tepro Wichita:
Zapalovací komín (č. výrobku 8500)
Držáky na velké kusy masa (výr. č. 8375)

Nejdůležitější vlastnosti a specifika:

  • pohodlná grilovací plocha: 2 × 26,5 cm (53 cm) x 30 cm (hlavní komora) a 22,5 × 30 cm (vedlejší komora). 
  • přesné výsledky díky teploměru
  • pohodlná přední odkládací plocha
  • praktická plastová kolečka
  • nastavitelný přívod vzduchu a komínový průduch

Materiály a zpracování:

  • 3 grilovací rošty z nerezové oceli
  • ocelové víko s chromovanými kovovými úchyty
  • 3 smaltované rošty na dřevěné uhlí
  • žáruvzdorný nátěr do max. 350 °C

Parametry grilu Smoker Wichita:

Hlavní spalovací komora

  • plocha grilu: cca 54 × 30 cm (ŠxH)
  • 2 grilovací rošty z nerezové oceli, každý o rozměrech cca 26,5 × 30,5 cm (ŠxH) 
  • ocelové víko s chromovanou kovovou rukojetí a teploměrem 
  • ohniště o rozměrech cca 62 × 30,6 cm (ŠxH)
  • 2 smaltované rošty na uhlí, každý o rozměrech cca 27,9 × 19,8 cm (ŠxH) 
  • kapacita uhlí max. 2,3 kg

Boční spalovací komora:

  • plocha roštu: cca 22,5 × 30,5 cm (ŠxH)
  • 1 grilovací rošt z nerezové oceli
  • ocelové víko s chromovanou kovovou rukojetí
  • ohniště, cca 30,5 × 30,5 cm (ŠxH)
  • smaltovaný rošt na dřevěné uhlí
  • kapacita uhlí max. 0,5 kg
  • nastavitelný přívod vzduchu
  • s komínovým průduchem
  • odkládací plocha před hlavní spalovací komorou skládající se ze 3 výstupků 
  • 2 plastová kolečka
  • žáruvzdorný nátěr do max. 350 °C
  • pracovní výška cca 78 cm".