Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1099653

Salter Digitální váha a krájecí plocha 1079WHDR 2v1

Salter Digitální váha a krájecí plocha 1079WHDR 2v1

37x

hodnoceno

98 %

spokojenost

2x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Digitální váha značky Salter má dvě použití. Můžete využít jako váhu, ale také jako krájecí desku, která je vyrobena z vysoce kvalitního skla. Má velký podsvícený LCD displej a její nosnost je 15 kg. Celý popis
Ušetříte 278 Kč 890 Kč
612 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 278 Kč 890 Kč
612 Kč
Zánovní
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
27.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Lucie P.
21.9.2021
Ověřený nákup
Váha super, má krásné velké číslice.
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.8.2021
Ověřený nákup
výborný
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.8.2021
Heureka recenze
skladná
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.4.2021
Ověřený nákup
Dobrá čitelnost (hodnoty svítí) , měl jsem obavy z "tuhosti" tlačítek, ale je to v pohodě. Protože vážím vice než 5kg je to asi nejlepší volba. Tlačítka jsou mechanická.
Svítící display
velká vážící plocha
pavel s.
19.3.2021
Ověřený nákup
Velký displej , přesná a kvalitně spracovaná váha.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.2.2021
Heureka recenze
Velikost plochy Možnost krájet přímo na váze Velikost displeje
Váha po gramech reaguje trochu se zpožděním na náš vkus
Michal T.
5.1.2021
Ověřený nákup
Velký displej a vypadá dobře.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.12.2020
Heureka recenze
velký čitelný displej
Lenka Š.
13.11.2020
Ověřený nákup
Super
Jana T.
14.5.2020
Ověřený nákup
Přesná a praktická váha. Jen si nemyslím, že by se na ni dalo i krájet, nikde jsem se to nedočetla, takže raději nebudu riskovat.
Miroslava K.
18.4.2020
Ověřený nákup
Veľký displej.
Ružena S.
17.2.2020
Ověřený nákup
Veľká plocha aj ako krájacia a úžasne veľký displej s možnosťou dovážania. Pre mna výborná voľba za dobrú cenu. Dobrá investícia 👍
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.2.2020
Heureka recenze
Velký displej