Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Odrůda
Vinařská oblast
Typ vína
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Toto Rosé se skládá z 83 % bílého vína a 17 % červeného vína, pouze ze sklizně 2018. Směs vyrobená ze dvou tradičních odrůd Champagne (šampaňského). 79 % Pinot Meunier (emblémová odrůda vinné révy z údolí Marne, která přináší ovocnost a kulatost) 21 % Chardonnay
můžete mít 29.5. - 30.5.
Jakostní víno odrůdové, bílé víno, suché.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Teplota podávání: 5–6 st. C
můžete mít 28.5. - 29.5.
Sauvignon jiskrné bledé barvy se zelenkavými záblesky. Vůně hluchavky, květu černého bezu. Chutě limetky a plané broskve.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Je to Cava D.O. z Almendralejo, jediné obce Extremadura s označením původu Cava. Je to cava se skvělou rovnováhou mezi svěžestí a objemem, s krémovým ovocem. Vyrábí se z odrůd Macabeo a Parellada. Je to cava plná nuancí. Velmi dobře se hodí k klobásám, mořským plodům a rybám,…
můžete mít 29.5. - 30.5.
Malá sada výjimečných tramínů vyrobených z hroznů v cukernatosti jež se urodí jednou za 20 let doplněné sladkým nazrálým ryzlinkem.
můžete mít 30.5. - 31.5.
Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Intenzivní a dlouhotrvající perlení zvýrazňuje jeho ovocnou vůni i chuť. Obsah cukru Brut – 11 g/l
můžete mít 31.5. - 4.6.
Šumivé víno vyrobené přírodním kvašením metodou Charmat. Intenzivní a dlouhotrvající perlení zvýrazňuje jeho ovocnou vůni i chuť. Obsah cukru Extra Dry – 15 g/l
můžete mít 31.5. - 4.6.
Dárková sada BRILLA! Prosecco Extra Dry DOC, 0,75 l + 2 skleničkyDárkové balení výtečného Prosecca BRILLA! se dvěma skleničkami s logem vinařství.Vynikající extra suché Prosecco z vyhlášené italské provincie Treviso. Jedná se o jemně šumivé víno se svěžím květinovým buketem.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Prosecco, dry.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Prosecco, které vzniklo při velké události v roce 1999 – střídání generací ve vedení firmy – nynější majitelé jsou Giovanni a Walter Cescon – synové zakladetele. Jemné a vytrvalé perlení, díky ležení na kvasinkách, Vás přenese do jiného světa.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Výběr nejlepších hroznů a následná kryomacerace. Neopakovatelný zážitek podpořen zbytkovým cukrem. Víno získané tímto zůsobem je dále zpracováno metodou Charmat.
můžete mít 28.5. - 29.5.