Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 575845

Alavis Sanicell 60 kapslí

Alavis Sanicell 60 kapslí

Přípravek na regeneraci jater, podporu imunity a pro podporu léčby nádorových onemocnění. Vhodný také jako doplněk při léčbě močových kamenů. Vhodné pro psy i pro kočky. NYNÍ NOVÉ SLOŽENÍ – OBOHACENO O VITAMIN C A SELEN Celý popis
569 Kč
Prodává MALL
569 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Recenze (0)

Tomáš B.
5.1.2018
Ověřený nákup
Máme pejska ridgebacka a je mu 12 let a bohužel má nádor na prsní žláze, bylo to s ním před Vánoci velmi zlé a tento lék mu naštěstí velmi pomohl, mohu vřele doporučit :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.11.2016
Ověřený nákup
100 % spokojenost, moje 13-tiletá labradorka je díky tomuto léku čilá jako štěně.
Lucia C.
10.12.2021
Ověřený nákup
Super
Gabriela S.
2.3.2021
Ověřený nákup
Perfekni cena, dlouhodobe pouzivame
Jana P.
27.11.2020
Ověřený nákup
Fena má onko nález na játrech. Nechci to zakřiknout, ale bere to už 8 měsíců. Tak snad to pomáhá a ještě pomáhat bude.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.10.2020
Ověřený nákup
Uzasny produkt, kupujeme pravidelne!
Iveta F.
17.9.2020
Ověřený nákup
nádor,čo má náš psík sa trochu zmenšil pri užívaní Sanicellu,budeme pokračovať v užívaní,uvidíme či to pôjde tak ďalej...
Jitka M.
21.11.2019
Ověřený nákup
Dávám naší fence na doporučení veterináře. Před dvěma lety prodělala odstranění zhoubného nádoru pod kůží a zatím je v pořádku.
Eva R.
8.11.2019
Ověřený nákup
Pouzivame jako pomoc jatrum pri lecbe Prednisonem autoimunitni meningitidy naseho pejska. Pripravek urcite doporucujeme.
Jiří T.
18.9.2019
Ověřený nákup
Naše fenka jej užívá dlouhodobě a díky němu se , i přes vážné zdravotní problémy , dožije krásných 15 let . Takže díky .
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.6.2018
Ověřený nákup
Dobrý výrobek, myslím, že opravdu pomáhá.
Marie G.
24.4.2018
Ověřený nákup
Perfektně pomohl naší míce, která měla záchvaty až se z toho vždy chudák počůrala:(. Nyní zase vesele běhá a hraje si:)
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.4.2018
Ověřený nákup
Stav našeho freťáka se zlepšil.
Klaudia M.
25.3.2018
Ověřený nákup
Používame ho mesiac. Kúpila som ho psíkovi 12,5r ,ktorému diagnostikovali nádor na slezine. Neviem či sa nádor pri používaní zmenšil,alebo stále rastie ,ale psíkovi sa viditeľne polepšilo je živší s výrobkom som spokojná a budeme ho užívať aj nadalej. Nám aj cena vyhovuje kedže máme maltezáčika ktorý váži 2,6kg.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.3.2018
Ověřený nákup
Celkový zdravotný stav psíka sa viditeľne zlepšil.