Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tato jemná kořenící směs na ryby se skvěle hodí na grilování ryb, ale také do všech druhů rybích pokrmů a rybích polévek. Základem směsi je kopr, mrkev, pórek a petržel, které doplňuje svou vůní koriandr a červená paprika. Pikantnost jí dodává černý pepř a nové koření a svěžest jí poskytuje citrón…
můžete mít 28.6. - 1.7.
Snídaně Inků je směs 4 druhů semínek semínek: zlatého lnu, hnědého lnu, sezamu a chia semínek. Používáme ji po lžičkách do nápojů, kaší, jogurtů a podobně k rychlému zasycení a vylepšení nutriční hodnoty pokrmu.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Originální italské cukrářské piškoty Savoiardi ze špaldové mouky slazené třtinovým cukrem. Tyto piškoty mají vysokou nasákavost a proto se skvěle hodí pro přípravu tiramisu a jiných nepečených dortů a desertů. Jsou však vhodné i k čaji či kávě, nebo jako malá svačinka pro děti.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Sušené plody arónie slazené pouze čistou zahuštěnou jablečnou šťávou. Má příjemnou sladkou chuť. Přidáváme je do kaší, müsli směsí a jogurtů. Dají se mlsat i samotné nebo ve stolních směsích sušeného ovoce a oříšků.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Loupané šetrně sušené kroužky jablek z kontrolovaného ekologického sadu. Jsou výborné na mlsání, do směsí sušeného ovoce, semínek a oříšků a jako zdravá svačina do školy či práce.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Sušené plody moruše bílé mají velmi příjemnou sladkou chuť a jíme je samotné či ve směsích s jiným sušeným ovocem, ořechy a semínky. Můžeme je přidávat do müsli směsí, jogurtu, ovocných salátů i muffinů a sušenek.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Sušené plody moruše bílé mají velmi příjemnou sladkou chuť a jíme je samotné či ve směsích s jiným sušeným ovocem, ořechy a semínky. Můžeme je přidávat do müsli směsí, jogurtu, ovocných salátů i muffinů a sušenek.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Sušené plody moruše bílé mají velmi příjemnou sladkou chuť a jíme je samotné či ve směsích s jiným sušeným ovocem, ořechy a semínky. Můžeme je přidávat do müsli směsí, jogurtu, ovocných salátů i muffinů a sušenek.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Bio rajčata vypěstovaná pod tureckým sluncem byla nakrájena, prosolena mořskou solí a usušena na slunci. Sušená rajčata dodají pokrmům středomořskou chuť a používáme je do salátů, předkrmů, pomazánek, na pizzu, k vylepšení omáček s rajčaty, polévek a zeleninových pokrmů.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Sušená třtinová šťáva panela je vlastně přírodní třtinový cukr, získávaný původním způsobem bez odstranění melasy. Šťáva vytékající během drcení třtinových stvolů je zahušťována do úplného odpaření. Vzniklé valounky se přesívají přes jemná síta.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Zralé sladké banány vypěstované bez použití syntetických hnojiv a pesticidů byly podélně nakrájeny na tenké plátky a šetrně usušeny bez přídavku cukru či tuku. Nejsou sířeny, a proto mají nahnědlou barvu.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Drobnější fíky natural mají hruškovitý tvar a, stejně jako ostatní bio sušené ovoce, nejsou sířeny či jinak chemicky ošetřovány. Tyto fíky jsou výborné na přímou konzumaci, hodí se však i na přípravu desertů a k oslazení kaší a müsli směsí.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Meruňky původně pocházejí z Orientu a do středomořské oblasti byly dovezeny před dvěma tisíciletími. Naše meruňky byly vypěstovány v Malatyi ve východní Anatolii.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Sušené švestky jsou nejen výborný snack na výlety, při sportu, ve škole či v kanceláři, ale také základ některých sladkých omáček, marinád a desertů. Bio švestky jsou sušeny bez použití konzervantů. Případný bílý povlak není na závadu, jedná se o vysrážený cukr.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Olivy odrůdy throuba se nechávají plně uzrát na slunci na stromě olivovníku. Sbírají se ručně, aby nedošlo k jejich poškození. Po přetřídění probíhá přirozený fermentační proces, kdy se olivy umístí na 10 dnů do uzavřených nádob pouze se solí.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Zralé višně jsou po sklizni přebrány a šetrně usušeny bez použití konzervačních látek. Slepování višní se zabrání orosením bobulek trochou bio slunečnicového oleje. Koncentrace oleje nesmí přesáhnout 0,5 %. Mají typickou výraznou chuť a skvěle se hodí do stolních směsí oříšků a sušeného ovoce.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Tyto krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin jsme velmi nároční. Vyhýbáme se tukům s vysokým podílem nasycených mastných kyselin (ztužené i neztužené tuky, které jsou tuhé za pokojové teploty) a 50 % z použité mouky tvoří celozrnná mouka.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Tyto krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin jsme velmi nároční. Vyhýbáme se tukům s vysokým podílem nasycených mastných kyselin (ztužené i neztužené tuky, které jsou tuhé za pokojové teploty) a 50 % z použité mouky tvoří celozrnná mouka.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Tato směs vloček a semínek je ideálním základem domácího müsli, vločkové kaše a müsli tyčinek. Pro přípravu müsli dochutíme například čerstvým ovocem či oříšky a podáváme s mlékem, jogurtem, rýžovým či sójovým nápojem.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují. Po ukončení fermentačního procesu se odstraní pecka, olivy se naplní česnekem a naloží do slaného nálevu složeného pouze z vody, vinného octa a soli.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují. Po ukončení fermentačního procesu se odstraní pecka, olivy se naplní mandlí a naloží do slaného nálevu složeného pouze z vody, vinného octa a soli.
můžete mít 28.6. - 1.7.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují, a poté jsou naloženy do slaného nálevu složeného pouze z vody, soli, vinného octa a citrónové šťávy v bio kvalitě.
můžete mít 28.6. - 1.7.