Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sýrový jemný krém připravený ze 2 nejkvalitnějších lanýžů: bílý lanýž (Tuber borchii, Vittad.) a bílý lanýž drahocenný (Tuber magnatum Pico). Přídavek Grana Padano zaručuje originální a gurmánský chuť.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Ojedinělý produkt, vyrobený z paštiky a koncentrátu, složený z Tuber borchii Vitt., určený pro nadšence i profesionály. Skvělá alternativa za čerstvý lanýž.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Lanýž bílý (odborně nazývaný Tuber Borchii Vitt. nebo Tuber albidum Pico, nebo běžně v různých oblastech Itálie také Marzuolo) první jakost, nakrájený na plátky a vložený do slaného nálevu. Má zajímavý vizuální efekt, vhodný pro nadšence a profesionály, skvělá alternativa za čerstvý lanýž.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Mořská sůl s drahocenným bílým lanýžem je to velmi jednoduchá přísada k použití. Využívá se ke zvýšení chuti lanýžů v jakékoliv jídle, která vyžaduje solení, vhodný jako náhrada za klasickou sůl.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Lanýžová pasta z černého drahocenného lanýže (Tuber melanosporum Vitt.) je jedním z nejoblíbenějších produktů: jeho typická lanýžová a houbová chuť, a pro snadné použití z něj činí univerzální produkt pro různé recepty.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Jedná se o produkt, který se chuťově nejvíce přiblížil k čerstvým lanýžům: vhodný zejména pro ty, kteří vyhledávají vysoce kvalitní výrobky. Plátky jsou velmi jemné, křupavé, delikatní chuti a po organoleptické stránce jsou zvláště vhodné pro finální ozdobu jídel.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Bramborové noky s černým lanýžem jsou jedním z nejreprezentativnějších pokrmů italské gastronomické tradice, které vznikly spojením typických produktů této země: bílých brambor a letního lanýže.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Lanýž bílý (odborně nazývaný Tuber Borchii Vitt. nebo Tuber albidum Pico, nebo běžně v různých oblastech Itálie také Marzuolo) první jakost, nakrájený na plátky a vložený do slaného nálevu. Má zajímavý vizuální efekt, vhodný pro nadšence a profesionály, skvělá alternativa za čerstvý lanýž.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Jedná se o produkt, který se chuťově nejvíce přiblížil k čerstvým lanýžům: vhodný zejména pro ty, kteří vyhledávají vysoce kvalitní výrobky. Plátky jsou velmi jemné, křupavé, delikatní chuti a po organoleptické stránce jsou zvláště vhodné pro finální ozdobu jídel.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Chipsy s lanýžem se vyznačují rovnoměrným zhnědnutím, zvláštní křupavostí a silnějším řezem. Nejdůležitější charakteristickou notou je rafinovaná a unikátní chuť, kterou lanýž dává chipsům: gurmánské slané občerstvení pro každou příležitost.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Čistý krém z bílých drahocenných lanýžů je vzácný produkt, vyrobený z paštiky a koncentrátu, složený z Tuber magnatum Pico, vhodný pro nadšence i profesionály. Skvělá alternativa za čerstvý lanýž.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Černý lanýž drahocenný mletý a koncentrovaný, složený pouze z drahocenného lanýže (Tuber melanosporum Vitt), pro nadšence a profesionály. Důvěryhodná alternativa za čerstvý lanýž.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Jemný krém s výraznou chutí, složený z cizrny a bílého lanýže. Typická kombinace italských surovin z různých regionů.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Malé kompaktní balení, které lze použít i jako originální dárek, obsahující 3 historické produkty Sacchi Tartufi.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Lanýž bílý (odborně nazývaný Tuber Borchii Vitt. nebo Tuber albidum Pico, nebo běžně v různých oblastech Itálie také Marzuolo) první jakost, je v celku a konzervovaný ve slaném nálevu. Typ konzervovaných lanýžů je pro nadšence, kteří se nechtějí vzdát chuti vynikajících bílý lanýžů i mimo sezónu.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Lanýž bílý (odborně nazývaný Tuber Borchii Vitt. nebo Tuber albidum Pico, nebo běžně v různých oblastech Itálie také Marzuolo) první jakost, je v celku a konzervovaný ve slaném nálevu. Typ konzervovaných lanýžů je pro nadšence, kteří se nechtějí vzdát chuti vynikajících bílý lanýžů
můžete mít 30.4. - 2.5.
Celkově první kvalitní bílý lanýž (Tuber magnatum Pico) konzervovaný ve slaném nálevu. Lanýž bílý drahocenný celý pro nadšence, kteří se nechtějí vzdát potěšení z chuti bílých lanýžů i mimo sezónu.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Lanýž černý drahocenný pečlivě vybraný a konzervovaný celý ve slaném nálevu. Pro nadšence, kteří se nechtějí vzdát potěšení z chuti jemných černých lanýžů i mimo sezónu.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Lanýž černý drahocenný pečlivě vybraný a konzervovaný celý ve slaném nálevu. Pro nadšence, kteří se nechtějí vzdát potěšení z chuti jemných černých lanýžů i mimo sezónu.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Lanýžová pasta z bílého lanýže (Tuber borchii Vitt.) je jedním z nejoblíbenějších produktů: díky typické chuti lanýžů a hub, a díky jeho snadnému použití z něj činí univerzální produkt pro různé recepty.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Lanýžové máslo s bílými lanýži je velmi snadno použitelný produkt, který lze kombinovat s mnoha pokrmy. Vzhledem ke své univerzálnosti je to produkt vhodný pro všechny typy kuchyně.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Pesto Genovese s drahocenným bílým lanýžem lze kombinovat mnoha pokrmy. Díky své delikátní chuti je tento produkt vysoce ceněn spotřebiteli a milovníky tradičního italského Pesta.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Specialita, která je výsledkem harmonického spojení nasládlé chuti rajčat a nezaměnitelnou chuť lanýže. Tyto dvě složky nejlépe reprezentují italskou kulinářskou tradici.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Riso Carnaroli s černým lanýžem je jedním z nejreprezentativnějších pokrmů Made in Italy a pochází z vášně ze dvou surovin nejvyšší kvality: rýže Carnaroli a letní lanýž.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Lanýžové delikatesy