Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tramontina kapesní nůž roubovací s čepelí dlouhou 8,5 cm je vyroben z nerezové oceli. Rukojeť je vyrobena z ABS a je příjemná na dotek. Snadno se skládá, a proto je praktický do kapsy.
Momentálně nedostupné
Steaková sada příborů značky Tramontina je vyrobena z nerez oceli a borových dřevěných rukojetí. Kvalitní zpracování zaručuje dlouhou životnost.
můžete mít DNES
Nůž na pečivo s čepelí o délce 20 cm z kolekce Plenus od brazilského výrobce Tramontina se stane vaším oblíbeným nástrojem při krájení chleba, rohlíků nebo jiných druhů pečiva. Praktická čepel je vyrobena z nerezové oceli, která je tepelně upravena, aby ostří zůstalo dlouho ostré.
Momentálně nedostupné
Nůž na ryby s čepelí dlouhou 12,5 cm od brazilského výrobce Tramontina je vyroben z kvalitní nerezové oceli.
Momentálně nedostupné
Čtyřdílná sada příborů na steaky a pizzu, která vás okouzlí svou vysokou kvalitou.
můžete mít 3.10. - 7.10.
Čtyřdílná sada příborů na steaky a pizzu, která vás okouzlí svou vysokou kvalitou.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Pánev Tramontina Trento z 2,5 mm silné litiny s vnitřním nepřilnavým povrchem Starflon Excellent – 30cm o objemu 3l, je vhodná pro všechny typy sporáků i do trouby.
Momentálně nedostupné
Kuchařský nůž s čepelí dlouhou 15 cm z kolekce Plenus od brazilského výrobce Tramontina se stane vaším oblíbeným nástrojem. Praktická čepel je vyrobena z nerezové oceli, která je tepelně zpracována, a díky tomu je ostří dlouho ostré.
Momentálně nedostupné
Ocílka na nože Tramontina Dynamic 20 cm je nezbytným kuchyňským nástrojem, pokud chcete mít své nože vždy nabroušené.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Filetovací nůž na ryby Fish s čepelí dlouhou 15 cm od brazilského výrobce Tramontina je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Ocílka na nože o délce stopky 35 cm od brazilského výrobce Tramontina ze série Professional určený zejména pro profesionální kuchaře, jehož kvalitu však ocení i milovníci domácího vaření.
Momentálně nedostupné
Kuchyňský nůž na sýr 15cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. „Monobloku“. Čepel je z
můžete mít 1.10. - 2.10.
Ocílka na nože Tramontina Plenus 20 cm je nezbytným kuchyňským nástrojem, pokud chcete mít své nože vždy nabroušené.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Kuchyňský nůž s ostřím o délce 20 cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. „Monobloku“.
Momentálně nedostupné
Kuchyňský nůž na pečivo s ostřím o délce 20 cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. "M
můžete mít 1.10. - 2.10.
Kuchyňský nůž na rajčata s ostřím o délce 12,5 cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Kuchyňský nůž s ostřím o délce 10 cm z řady Century brazilské značky Tramontina byl speciálně vyvinut pro intenzivní používání. Jejich kvalitu ocení jak profesionální kuchaři, tak i milovníci domácího vaření. Jejich kvalita a dlouhá životnost spočívá ve výrobě z jednoho kusu oceli, tzv. „Monobloku“.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Sekáček na maso 15cm od brazilského výrobce Tramontina ze série Professional určený zejména pro profesionální kuchaře, jehož kvalitu však ocení i milovníci domácího vaření.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Krájecí a servírovací prkénko z teakového dřeva.Přírodní povrchová úprava.
Momentálně nedostupné
Krájecí a servírovací prkénko z teakového dřeva.Přírodní povrchová úprava.
Momentálně nedostupné
14-tidílná grilovací sada ve složení 6× steaková vidlička, 6× steakový nůž, vidlička na maso a nůž s ostřím 20cm.
Momentálně nedostupné
Nůž na sýr s čepelí dlouhou 15 cm z kolekce Plenus od brazilského výrobce Tramontina se stane vaším oblíbeným nástrojem. S tímto nožem bude krájení sýra mnohem příjemnější činností. Praktická čepel je vyrobena z nerezové oceli, která je tepelně zpracována, a díky tomu je ostří dlouho ostré.
Momentálně nedostupné
Kastrol s poklicí Tramontina Trento z 3,2 mm silné litiny s vnitřním nepřilnavým povrchem Starflon Excellent – 28 cm o obsahu 6 litrů, je vhodný pro všechny typy sporáků i do trouby.
Momentálně nedostupné
Sekáček na maso od brazilského výrobce Tramontina z řady Dynamic vnese do vašeho stolování rustikální nádech díky rukojeti z přírodního dřeva připevněné hliníkovými nýty.
Momentálně nedostupné
TRAMONTINA byla založena v roce 1911 jako rodinná firma s více než stoletou zkušeností s výrobou kvalitních příborů. Z malé kovárny ve městě Carlos Barbosa nacházejícím se na jihu brazilského státu Rio Grande do Sul se v průběhu let stala moderní firma mezinárodního významu zahrnující 10 výrobních závodů s celkovým počtem 8 300 spolupracovníků. Výrobky se značkou Tramontina je možné najít v Jižní Africe, Jižní a Severní Americe, na Blízkém východě a samozřejmě také v mnoha státech Evropy. Tramontina nabízí v dnešní době ve svém výrobním programu více než 18 000 produktů špičkové kvality. Společnost má vynikající reference především u steakových nožů, krájecích a řezných nástrojů a příslušenství pro grilování.
V nekonečné rozmanitosti nožů je možné najít značku Tramontina na stolech ve světově nejproslulejších steakových domech. Tramontina je preferovanou volbou díky své rozmanitosti, kvalitě, tradicí, designem a jedinečnosti/materiálem Polywood/. Kultura gastronomie v regionu, kde Tramontina začínala, v pampách jižní Brazílie, kde je maso široce konzumováno, dala Tramontině zkušenosti pro svoji výrobu. Společně s tradicí „Gauchos" honáků dobytka se během staletí vyvinula kultura odrážející kulinářskou tradici regionu a kulturu místních obyvatel, aniž by narušila originalitu místních obyvatel. Respektováním této tradice jsme vytvořili kompletní řadu náčiní – špízy, nože, příbory, grily, příslušenství a vše, co je potřeba pro správné grilování. Styl barbecue, brazilské grilování Churrasco je mnohaletým pojmem a ve spojení s tradiční značkou TRAMONTINA CHURRASCO je nepostradatelnou součástí nabídky na světových trzích. Churrasco je označení typické brazilské přípravy masa, kdy v každém kroku tohoto typického procesu je kladen důraz na respekt k připravovanému druhu masa. Správné ostří nože na porcování, přesný čas přípravy a přesná teplota grilování jsou důležitým aspektem přípravy Churrasco. S těmito zkušenostmi a respektem k přípravě masa vyrábí Tramontina steakové nože pro potřeby hotelů, restaurací nebo cateringu.
Nerezové ostří
Všechny steakové nože Tramontina jsou vyrobeny z brazilské, vysoce kvalitní nerezové oceli, která je odolná proti korozi a rzi v průběhu času. Kalení čepele dává nožům výborné řezné vlastnosti. Je vyrobena z jednoho kusu a tvrzeno jako celek. Čepel má prostý nebo zoubkovaný okraj, který zůstává ostrý po delší čas a zajišťuje přesný řez a nedrtí maso. Nože jsou harmonicky vyvážené.
Rukojeť - Polywood - přírodní dřevo
Pro kompletní sortiment od steakových nožů přes grilovací příslušenství až po krájecí a servírovací prkénka používá Tramontina výhradně FSC-certifikované dřevo převážně z lesů ve státě Rio Grande do Sul a Pará. Při projektu je kladen silný důraz na ochranu a udržitelnost životního prostředí. Pro rukojeti nožů a vidliček vyvinula Tramontina již před více jak 30 lety speciální technologii výroby, která je neustále vylepšována. Ve vlastních výrobních závodech je borovicové dřevo zpracováváno postupným vrstvením, impregnováno speciálními pryskyřicemi a následně vlivem horka slisováváno. Touto technologií jsou vrstvy dřeva a póry pevně uzavřeny, čímž je zamezeno pronikání vlhkosti do dřeva. V další fází je dřevo vytvářeno do příslušného tvaru a lakováno. Výsledkem je odolnost proti nárazu a vysoká tepelná přizpůsobivost. Výrobky jsou vhodné pro mytí v myčkách s pětiletou zárukou na vady. Dvojité nýtování nožů s dřevěnou rukojetí zajišťuje jejich výbornou fixaci. Tento speciálně upravovaný typ dřeva je používán výhradně pro výrobu sérií řady Churrasco a Churrasco Premium. V nabídce je k dispozici v červené, hnědé a přírodní barvě. Specialitou je tzv. Jumbo model /velká velikost ostří a rukojeti/. Široká nabídka splňuje poptávku pro milovníky steaků.
Prodejní argumenty Churrasco Polywood
- vyzrálé, velmi kvalitní borovicové dřevo
- odolnost proti nárazu
- vysoká tepelná odolnost
- vhodné pro mytí v myčce
- pětiletá záruka na vady