Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Používá se k aromatizaci potravin, jako součást některých kosmetických a lékařských přípravků.
můžete mít 28.6.
Chilli podporuje tvorbu slin, žaludečních šťáv, zlepšuje trávení. Podporuje krevní oběh, chrání před infekcí, snižuje obsah cholesterolu v krvi a působí proti obezitě.
můžete mít 28.6.
Česnekový prášek je vhodnou alternativou čerstvého česneku. Použijte 1/2 čajové lžičky namísto 2 stroužků čerstvého česneku.
můžete mít 28.6.
Nejpálivější paprička v mleté formě.
můžete mít 28.6.
Celé sušené papričky.
můžete mít 28.6.
Koření vynikající kvality, které je dovezené z Indie a čištěné a balené v Anglii.
můžete mít 28.6.
Badyán je koření, které vůní velmi připomíná anýz. Jsou to sušená souplodí s lesklými semeny pocházející ze stromu příbuzného magnóliím s názvem badyáník pravý.
můžete mít 28.6.
Paprika
můžete mít 28.6.
Používá se celá nebo mletá v kuchyních jižní Asie. Lépe je ji předem nasucho opražit, protože se tím zmírní nahořkla chuť. Kořeníme jí masité i zeleninové jídla, po namočení ji lze využít i jako luštěninu, nebo naklíčenou do salátů.
můžete mít 28.6.
Tyčinky skořice (cassia) mají výraznější chuť než pravá skořice s jemným hřebíčkovým podtónem, a proto se používají především do slaných jídel. Používá se v pulao a Biryani.
můžete mít 28.6.
Skořice je koření získávané z vnitřní kůry skořicového stromu. V Indii je běžně známý jako „Dalchini“.
můžete mít 28.6.
Tandoori masala je speciální směs autentického indického koření.
můžete mít 28.6.
Tamarindová pasta má sladkokyselou chuť.
můžete mít 28.6.