Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1336371

SWISSTEN Magnetický držák do ventilace auta S-GRIP Air Vent M3 65010307

SWISSTEN Magnetický držák do ventilace auta S-GRIP Air Vent M3 65010307

Magnetický držák do ventilace auta se silným magnetem udrží váš telefon pevně na místě. Swissten S-GRIP Air Vent M3 65010307 je určený pro telefony o šířce 3 – 9 cm a je kompatibilní s většinou smartphonů. Nepopiratelnou výhodou je rotační kloub, díky kterému telefon nastavíte do potřebného úhlu. Celý popis
Ušetříte 130 Kč 255 Kč
125 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 130 Kč 255 Kč
125 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Zánovní / jiní prodejci
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Recenze (0)

Petr H.
28.12.2021
Ověřený nákup
Nechápu ty pozitivní recenze, držák jsem ještě ten den vrátil, dělal jsem podle návodu, nalepil správně magnety (držák / kryt mobilu) a stejně to klouže a hádám že v ostré zatáčce neudrží mobily s displejem 6,3" a více. Takže jsem si koupil klasický držák. Tenhle produkt nedoporučuji, max. pro malinkatý mobily
možná hezká konstrukce
- neudrží velký mobil 6,2" - za mně slabý magnet -recenze lhali o funkčnosti !
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.6.2022
Heureka recenze
Klipsna, která drží v mřížce je slaba
Norbert H.
19.5.2022
Ověřený nákup
Skvělý
Josef F.
20.4.2022
Ověřený nákup
Příliš malá plocha magnetu. Nedá se utáhnout na úhel.
Peter B.
3.2.2021
Ověřený nákup
Silný magnet ,dobre drží v aute.
Petr J.
13.1.2021
Ověřený nákup
Malý, ale šikovný. Silný magnet, možnost použití kulatých a obdélníkových plíšků, které jsou přiloženy. Kloub s natočením na všech strany.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.12.2020
Heureka recenze
rychlé a jednoduché uchycení silný magnet nezabírá moc místa otočný v kloubu
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.12.2020
Ověřený nákup
Ešte nezabudovane v aute, ale vyzerá super
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.8.2020
Ověřený nákup
Aby mobil drzel je treba do pouzra vlozit oba magnaty, coz jsem zjistil jen nahodou. Chybi navod k pouziti. Jinak bez vyhrad.
Petr H.
21.8.2020
Ověřený nákup
magnet velmi dobře drží mobil i za jízdy, ale velmi záhy se mi rozšklebily packy které drží držák v mřížce. Zatím je ale vše funkční.
Eva L.
31.7.2020
Ověřený nákup
Opravdu super držák. Krásně drží jednoduché, rychlé.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.7.2020
Ověřený nákup
Magnet drží telefon výborně a pevně, ale svěrka do mřížky ventilátoru se po 14 dnech rozklížila (asi vlivem teploty na sluníčku) a prakticky přestala držet. Takže ve finále nepoužitelné.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.7.2020
Ověřený nákup
Drží skvěle.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.7.2020
Ověřený nákup
Na prvy pohlad super, aj magnety, ale na prve vozenia v aute celkom problem. uchyt je uz takmer vylomeny. mozno to chce nieco drahsie a kvalitnejsie.
Zbyněk B.
7.7.2020
Ověřený nákup
Držák špatně drží v mřížce