Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 415122

Royal Canin Great Dane Adult 12 kg

Royal Canin Great Dane Adult 12 kg

Využijte dopravu zdarma na 3 měsíce a slevu 10 % na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma.
Kompletní krmivo speciálně vyvinuté pro německou dogu od 24 měsíců věku.
Celý popis
Produkt se již neprodává
1 299 Kč
108,25 Kč/kg
Zboží od: MALL
1 299 Kč
108,25 Kč/kg

Popis

Exkluzivní receptura a vysoký energetický obsah Speciální granule s vysokým energetickým obsahem (25 % tuku) odpovídají energetickým požadavkům německé dogy, aniž by přetěžovaly její žaludek. Jejich tvar, velikost a struktura podporují kousání, zpomalují rychlost přijímání potravy, posiují zuby a zlepšují ústní hygienu. Doporučujeme rozdělit denní dávku nejméně na 2 porce, snížíte tak riziko dilatace žaludku – zauzlení střev.

Výkonnost trávicího systému Posiluje bezpečné trávení pomocí výběru vysoce stravitelných bílkovin („L.I.P.“). Fermentovatelné a nefermovatelné vlákniny vyživují střevní flóru, regulují zažívání a zlepšují kvalitu stolice.

Pro silné klouby Udržuje zdravé klouby pomocí vysoké hladiny chondroitinu a glukosaminu (1200 mg/kg) a vyššímu obsahu mastných kyselin EPA a DHA s protizánětlivými účinky (5000 mg/kg).

Zpomaluje účinky stárnutí Komplex antioxidantů. Vysoký obsah vitamínu E a C, taurinu, luteinu a polyfenolů, pomáhá bojovat proti následkům buněčného stárnutí a udržovat správnou srdeční funkci.

Složení: Rýže, kukuřičná moučka, živočišné tuky, dehydratované drůbeží maso, vysoce stravitelné izolované rostlinné bílkoviny, hydrolyzované živočišné bílkoviny, roslinná vláknina, minerály, rybí tuk, řepné řízky, sojový olej, kvasnice, L-lysin, L-arginin, polyfosfát sodíku, L-tyrosin, taurin, hydrolyzát korýšů (zdroj glukosaminu), vaječný prášek, L-karnitin, výtažek z měsíčku (zdroj luteinu), výtažky ze zeleného čaje (zdroj polyfenolů), hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitinu).