Brit Care Grain-free Senior&Light Salmon & Potato 12kg

Brit Care Grain-free Senior&Light Salmon & Potato 12kg

Využijte dopravu zdarma na 3 měsíce a slevu 10 % na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma.
Bezobilná receptura losos s bramborem pro starší psy všech plemen. Vhodné také pro psy s tendencí k nadváze , psy s potřebou kontrolovat tělesnou hmotnost.
Celý popis
1 179 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
5.12.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 832434

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
6.3.2020
Ověřený nákup
Perfektní granule pro našeho 12letého jezevčíka. Začínal trpět nadvádou, tak jsme na základě kladných recenzí zkusili Brit Care Senior&Light. Ačkoliv je losos tučnější ryba, tak oproti jiným příchutím mají granule s lososem méně tuku (a to i u jiných značek). Super je také to, že jsou bez obilovin. Během měsíce nám pejsek nejen zhubl, ale má i víc energie. Jelikož se nic jiného nezměnilo, přisuzujeme to těmto granulím. Jiné granule už nekupujeme. Doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.11.2021
Ověřený nákup
Granule určené pro psy seniory... čekal bych tedy, že nebudou tak tvrdé jak skála, když jsou pro seniora. Nejen člověk, ale i starý pes už má kvalitu zdravých zubů dávno za sebou. O máčené, rozblemstané granule nemá zájem. Granule, smíchané s vařeným masem, vyplivne. Masíčko zmizí, granule zůstanou... P.S. kolega 3-letý retrývr si ale pokřupe rád.
složení
tvrdé jak skála
senior si akorát vyláme zuby
Mária M.
20.8.2021
Ověřený nákup
zdravé vyvážené krmivo, psom chutí a dobrá cena
Marian N.
17.8.2021
Ověřený nákup
Chutne krmivo, vzdy spapa komplet misku :)
Eva K.
6.2.2021
Ověřený nákup
Naší labradorce chutná, má hezčí srst.
Martin R.
17.12.2020
Ověřený nákup
Tak naší psi dámě bude už 17 let, je ve výborné kondici a lososové granule jí moc chutnají, slupne vždy plnou misku během minuty.
Nelly K.
8.9.2020
Ověřený nákup
Vybíravý seniorce chutná, jiný už nejí. Kožich má krásně lesklej a hovínka pevný.
Nada R.
20.8.2020
Ověřený nákup
Vse v poradku.
Michaela N.
29.7.2020
Ověřený nákup
Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.5.2020
Heureka recenze
chutný
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.7.2018
Ověřený nákup
Průměrné prémiové granule. Já mám maďarského ohaře, 9 let s citlivým zažíváním, pro něj toto rozhodne nebyla dobra volba!
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.4.2017
Ověřený nákup
děkujeme za zaslání výrobku , my i naši naši 2 pejsci jsme velice spokojení...
Blanka S.
29.1.2020
Ověřený nákup
malý objem výkalů, velmi chutné pro psa,
Jiřina H.
11.1.2020
Ověřený nákup
našemu pejskovi moc chutná
Alice A.
11.1.2020
Ověřený nákup
Pejsek není obtloustlý, velmi mu granulky chutnají