Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 37362766

Aaron Hyde: Destilace Jak na to - Od návrhu pálenky a kvašení až po metody zrání

Aaron Hyde: Destilace Jak na to - Od návrhu pálenky a kvašení až po metody zrání

Autor: Aaron Hyde
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Tato kniha má jasně vytyčený cíl: naučit vás destilovat! Ať už je pro vás destilování úplnou novinkou, nebo už máte za sebou první úspěchy, ale chcete se naučit víc, povede vás na další cestě. Chcete získat podrobnější a jasnější instrukce pro svou první destilaci? Celý popis
539 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
539 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
S novou kartou za

3.5.2024 na výdejním místě
3.5.2024 - 6.5.2024 na vaší adrese

Popis

Tato kniha má jasně vytyčený cíl: naučit vás destilovat!

Ať už je pro vás destilování úplnou novinkou, nebo už máte za sebou první úspěchy, ale chcete se naučit víc, povede vás na další cestě.

Chcete získat podrobnější a jasnější instrukce pro svou první destilaci? Nebo jste pokročilejší destilatér, který se chce dozvědět víc a zdokonalit své řemeslo? Zvolili jste správně. Odborník v oboru Aaron Hyde v této knize vysvětluje, jak a proč probíhají klíčové procesy od rmutováním a kvašení, přes destilaci až po zrání a míchání destilátů.

Uvnitř knihy najdete popis destilace nejjednodušším způsobem se zaměřím na její praktické provedení, včetně upozornění na tradované nesmysly, polopravdy, na to, co se povídá, a co je skutečně pravdivé a důležité. Dozvíte se základní informace o procesu destilace, získáte potřebné znalosti nejen o teorii, ale také o konstrukci destilačních přístrojů. Pak už se přesunete k pochopení rmutování, kvašení a destilaci. Na závěr vás čekají recepty na výrobu bourbonu, skotské whisky, ginu, rumu nebo vodky.

  • Datum vydání: 01. 10. 2023
  • Počet stran: 224
  • ISBN: 978–80–276–0743–3
  • Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá