Ryby a plody moře (Edice Apetit)
Ryby a plody moře (Edice Apetit)
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.
Celý popis
Popis
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.
Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!
- počet stran: 160
- produkt: Knihy – vázané
- datum vydání: 1.12.2012
- šířka: 216mm
- výška: 16mm
- hmotnost: 804g
- ISBN: 978–80–875750–0–0