Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11892891

Klaus Hagmann: Pálíme ovoce - Jak co nejlépe zužitkovat vlastní úrodu

Klaus Hagmann: Pálíme ovoce - Jak co nejlépe zužitkovat vlastní úrodu

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Celý popis
278 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
278 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

6.5.2024 na výdejním místě
6.5.2024 - 7.5.2024 na vaší adrese

Popis

Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu?

Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů. Autoři mají dlouholeté zkušenosti z praxe a výuky.

  • Datum vydání: 01. 06. 2020
  • Počet stran: 96
  • ISBN: 978–80–7433–282–1
  • Vazba: Pevná bez přebalu lesklá