COSING Kojící polštář Sleeplease "Puntíky"

COSING Kojící polštář Sleeplease "Puntíky"

COSING Kojící polštář Sleeplease je krásný multifunkční měkoučký kojící polštář, který využijete během těhotenství, nebo později i na krmení/spinkání Vašeho miminka. Potah je snímatelný, pratelný. Délka 170 cm po obvodu, potah 100% bavlna. Celý popis

Barva

default
default
default
749 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
5.12.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 983335002

Recenze (0)

Lucie K.
11.11.2021
Ověřený nákup
Měkký a kvalitní
Pro malého člověka dost veliký
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.11.2021
Heureka recenze
pratelný potah, dostatečná délka i naplněnost
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.2.2021
Ověřený nákup
Jsem maximálně spokojená. Pohodlný, akorát měkký, příjemný materiál, akorát dlouhý.
Jozef H.
2.2.2021
Ověřený nákup
Perfektná vec polovička si pochvaľuje
Daniela K.
22.11.2020
Ověřený nákup
Super pohodlný na spaní nebo sezení. Na kojení zatím nemohu posoudit, ale jako těhotenský je výborný.
Tereza L.
5.6.2020
Ověřený nákup
Velmi příjemný, naprostá spokojenost
Romana C.
4.6.2020
Ověřený nákup
spokojnost
Lucia H.
2.6.2020
Ověřený nákup
Vankus je fajn, ale pre mna trosku velky/dlhy, aj ked niekomu to moze vyhovovat. Ja by som uz urcite brala nieco mensie/kratsie.
Stanislava Š.
28.5.2020
Ověřený nákup
Vankúš je príjemný, makký, podľa očakávania. Po pár použitiach sa trochu začína zbehovať (zhlukovať) to vnútro, ale stačí len znova ponatriasať a zase je v pôvodnom stave. Dúfam, že dlho vydrží :)
Ivana F.
18.5.2020
Ověřený nákup
Tento vankúš som si vybrala na základe recenzií,,vraj dobre drží tvar 😆 a tiež bol najpredávanejší. moja mala keď mala zhruba 4kg a kojila som ju na ňom,chúďatko prepadla sa mi do neho,úplne ho vylezala...keby aspoň sa dal doplniť,,ale nie..takze za mna 0 bodov,zbytočne vyhodených 27€
Adriána P.
15.4.2020
Ověřený nákup
Vankúš nepoužívam ja, bol to darček, ale vraj je výborný, perfektne sa na ňom spí a na kojenie ešte použitý nebol (lebo bábo nie je na svete).
Lucie H.
1.4.2020
Ověřený nákup
Zatím využívám na spaní pro sebe v pátém měsící, je pohodlný, dá se používat i přes den za záda. Potah se jednoduše sundavá a pere
Žaneta K.
31.3.2020
Ověřený nákup
Super materiál, dobře drží tvar.
Adriana N.
26.3.2020
Ověřený nákup
Moc spokojená 😊
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.8.2020
Ověřený nákup
Naprosto super, díky tomuto polštáři se konečně znovu vyspím. Sice se maličko selhává výplň ale ničemu to nevadí jelikož se nechá znovu narovnat. Zatím teda odzkoušeno pouze jako těhotenský polštář a jako ten ho mohu vřele doporučit.