Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Vykrvovací nůž, černý – délka 18 cm
můžete mít 24.6. - 25.6.
Kuchyňský nůž PRACTI PLUS se používá především ke krájení masa. Špičatá a ostrá špička s úzkou čepelí umožňuje snadné krájení masa i na těžko dostupných místech. Perfektní pro porcování uzenin, šunky nebo pečené drůbeže.
můžete mít 3.7. - 9.7.
Univerzální nůž PRACTI PLUS se bude hodit do každé kuchyně. Kvalitní univerzální nůž, který je ostrý a má ergonomickou rukojeť, můžeme s úspěchem použít na zeleninu a ovoce, stejně jako na krájení masa. .
můžete mít 3.7. - 9.7.
Řada nožů PRACTI PLUS značky Zwieger je kombinací funkčnosti nožů pro profesionály s nejvyššími kvalitami nožů pro každodenní použití. Ergonomická a profilovaná rukojeť perfektně padne do ruky. Celoplošná čepel je řezaná laserem z německé vysoce uhlíkové oceli X50CrMoV15.
můžete mít 3.7. - 9.7.
Damaškový kuchyňský nůž Kumamoto-Černá
Kvalitně zpracovaný kuchyňský nůž za úžasnou cenu! Ve struktuře materiálu se střídá více vrstev různých druhů oceli. Tyto vrstvy jsou spojeny metodou kovářského svařování do jednoho celku (u tohoto nože to je 67 vrstev).
můžete mít 25.6. - 26.6.
Kuchyňský sekáček Kjoto
Kvalitně zpracovaný kuchyňský sekáček Kjoto za úžasnou cenu! Sekáček je vyroben z vysoce kvalitní uhlíkové oceli. Uhlíková ocel je základní typ oceli obsahující železo a uhlík. Hlavními výhodami uhlíkové oceli jsou houževnatost, dobré držení ostří a velmi snadné ostření.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Díky rozsáhlým zkušenostem japonských řemeslníků byla série Damašek vyvinuta s nejvyšší přesností, kombinující nejlepší ergonomii, vynikající design a dobrou hodnotu za peníze. Každý nůž je vykován z 67 vrstev pravé japonské damaškové oceli, což zajišťuje jak dlouhou životnost, tak bezchybný design.
můžete mít 1.7. - 3.7.
Nůž Santoku je vyroben z 67 vrstev japonské oceli má 12,5 cm dlouhou čepel a ergonomickou rukojeť z pravého dřeva. Nůž je precizně ostrý díky ručně broušené čepeli.
můžete mít ZÍTRA
Nůž Santoku je vyroben z 67 vrstev japonské oceli má 18 cm dlouhou čepel a ergonomickou rukojeť z pravého dřeva. Nůž je precizně ostrý díky ručně broušené čepeli.
můžete mít ZÍTRA
Šéfkuchařský nůž Atlantic Chef je vysoce kvalitní nástroj pro řezání, sekání a krájení různých potravinářských výrobků. Tento nůž má 210 mm dlouhou čepel vyrobenou z oceli 1.4116, která je odolná vůči korozi a má dobrou tvrdost (57 HRC).
můžete mít 1.7. - 3.7.
Kuchařský nůž je vyroben z 67 vrstev japonské oceli má 20 cm dlouhou čepel a ergonomickou rukojeť z pravého dřeva. Nůž je precizně ostrý díky ručně broušené čepeli.
můžete mít ZÍTRA
Kuchařský nůž je vyroben z maximálně odolné oceli proti ztrátě ostrosti a zlomení a má 20 cm dlouhou čepel. Designový kousek, který nesmí chybět v žádné kuchyni.
můžete mít ZÍTRA