Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kuchařský nůž keramický ACURA BAMBOO s délkou ostří 15,5 cm a rukojetí z babusového dřeva. Ergonomická rukojeť s protiskluzovou úpravou. Nůž je velmi odolný proti skvrnám a snadno se čistí.
můžete mít ZÍTRA
Sada BBQ steakových nožů obsahuje 1ks BBQ Chef nůž dĺžka ca.33cm a 2ks BBQ příborů které mají zoubkové ostří, dĺžka ca.23cm.
můžete mít 25.6. - 27.6.
Nůž vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli Ferrinox 18/10 ocel s vysokým obsahem uhlíku 1.4028/X30Cr13 Důležitou vlastností této oceli je skutečnost, že je odolná proti všem typům škrábanců a oděrek a vyznačuje se zvýšenou odolností proti oděru a korozi.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Nůž vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli Ferrinox 18/10 ocel s vysokým obsahem uhlíku 1.4028/X30Cr13 Důležitou vlastností této oceli je skutečnost, že je odolná proti všem typům škrábanců a oděrek a vyznačuje se zvýšenou odolností proti oděru a korozi.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Všestranný nůž Norr 20 cm s masivní čepelí, navržený pro pohodlné krájení masa a zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Čepel je vyrobena z kvalitní německé oceli, rukojeť ze dřeva.
můžete mít ZÍTRA
Kuchyňský nůž Chef, tvrdost 60 HRC, technologie SanMai, damašková ocel, VG10 ocel, rukojeť ze dřeva
můžete mít 20.6. - 21.6.
Japonský nůž Gokujo 15 cm Osaka CS Solingen CS-070977
můžete mít 20.6.
Kuchařský nůž je vyroben z 67 vrstev japonské oceli má 20 cm dlouhou čepel a ergonomickou rukojeť z pravého dřeva. Nůž je precizně ostrý díky ručně broušené čepeli.
můžete mít ZÍTRA
Nůž Santoku je vyroben z 67 vrstev japonské oceli má 12,5 cm dlouhou čepel a ergonomickou rukojeť z pravého dřeva. Nůž je precizně ostrý díky ručně broušené čepeli.
můžete mít ZÍTRA
Nůž Santoku je vyroben z 67 vrstev japonské oceli má 18 cm dlouhou čepel a ergonomickou rukojeť z pravého dřeva. Nůž je precizně ostrý díky ručně broušené čepeli.
můžete mít ZÍTRA
Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 26.6. - 28.6.
Sekáček na maso je nástroj určený k opracovávání a porcování masa.
můžete mít 19.6.