Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Toto pesto pro gurmány je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem piniových semínek a čerstvé bazalky. Dochuceno je pravým parmezánem a trochou česneku. Pesto ligure používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Toto zajímavé pesto ze sušených rajčat je vyráběno podle původního italského receptu a dodá pokrmu krásnou barvu a výraznou chuť sladkých zralých račat. Dochuceno je bazalkou a petrželkou. Pesto rosso používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Toto výběrové pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem ořechů a čerstvé bazalky. Dochuceno je pravým parmezánem, ovčím pecorinem a trochou česneku. Pesto siciliano používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Toto výběrové pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem čerstvé bazalky. Dochuceno je piniovými oříšky a vlašskými a kešu ořechy. Pesto verde používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Tato celá loupaná rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si rajčata uchovávají přirozenou chuť, zvýrazněnou naložením do šťávy z rajčat.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Tato loupaná na velké kusy krájená rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si rajčata uchovávají přirozenou chuť, zvýrazněnou naložením do šťávy z rajčat.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Směs luštěnin ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí, mexických pokrmů a salátů.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Rajčatová omáčka Toskana je vyráběna v italském Toskánsku z místní čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata i další zelenina byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství, nebyla dálkově transportována ani skladována.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Velmi jemná a hustá omáčka na těstoviny Tygr je určena hlavně malým dětem, které vesměs milují těstoviny s kečupem. Běžné omáčky na těstoviny jsou proto většinou pro děti příliš řídké a málo sladké.
můžete mít 25.6. - 26.6.