Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Kategorie
    Vaření, nápoje, dieta
    ×
Ján Keresteš: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí - 1.-3. díl série Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Receptúry pre 4 a 10 porcií
Ján Keresteš: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí - 1.-3. díl série

Ján Keresteš Je čestným členom Slovenskej akadémie vied, pre vedy poľnohospodárske, potravinárske, lesnícke a veterinárske. Je nositeľom zlatej medaily Svetovej organizácie duševného vlastníctva.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Eva Francová: Recepty ze Svatojánu BOX Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Receptúry pre 4 a 10 porcií
Eva Francová: Recepty ze Svatojánu BOX

Mlsáte rádi? Dejte si některý z veganských dezertů, které neobsahují téměř žádný cukr. Pokud máte hlad, zkuste některou z úžasných polévek, plných zeleniny, luštěnin, obilovin a bylinek. A na stole rozhodně po celý rok nesmějí chybět saláty.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Receptúry pre 4 a 10 porcií Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Receptúry pre 4 a 10 porcií
Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Receptúry pre 4 a 10 porcií

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Hana Zemanová: Rytmus roku s Hankou Zemanovou Peter Chlebo: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 2
Hana Zemanová: Rytmus roku s Hankou Zemanovou

RYTMUS ROKU – nejkrásnější a nejvýpravnější kniha Hanky Zemanové, autorky bestsellerů o zdravém jídle a životě v souladu s přírodou, je bez nadsázky kniha nejen pro celý rok, ale i pro celý život.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Hana Zemanová: Rytmus roku s Hankou Zemanovou Peter Chlebo: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 2
Hana Zemanová: Rytmus roku s Hankou Zemanovou

RYTMUS ROKU – nejkrásnější, nejvýpravnější a dlouho očekávaná kniha Hanky Zemanové, autorky bestsellerů o zdravém jídle a životě v souladu s přírodou, právě vychází! Je to bez nadsázky kniha nejen pro celý rok, ale i pro celý život.

můžete mít 27.9. - 1.10.

Peter Chlebo: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 2 Peter Chlebo: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 2
Peter Chlebo: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 2

Ján Keresteš Je čestným členom Slovenskej akadémie vied, pre vedy poľnohospodárske, potravinárske, lesnícke a veterinárske. Je nositeľom zlatej medaily Svetovej organizácie duševného vlastníctva.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Umění starých herbářů Peter Chlebo: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 1
Umění starých herbářů

Na to, abyste si mohli zalistovat stránkami starých herbářů, už nepotřebujete obcházet archivy. Ty nejpozoruhodnější botanické ilustrace na vás čekají přímo v této knize.

můžete mít 27.9. - 1.10.

Peter Chlebo: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 1 Peter Chlebo: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 1
Peter Chlebo: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 1

Ján Keresteš Je čestným členom Slovenskej akadémie vied, pre vedy poľnohospodárske, potravinárske, lesnícke a veterinárske. Je nositeľom zlatej medaily Svetovej organizácie duševného vlastníctva.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Eva Francová: Kuchařka ze Svatojánu BOX Peter Chlebo: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 1
Eva Francová: Kuchařka ze Svatojánu BOX

Tři knihy receptů od Evy Francové v jednom boxu Eva Francová si získala velkou popularitu svým blogem Kuchařka ze Svatojánu i stejnojmennou kuchařkou, která se postupně rozrostla na tři svazky.

můžete mít 27.9. - 1.10.

Chutně a zdravě i po šedesátce Lani Kingstonová: Kouzlo kávových zrnek - Pouť za různorodostí kávové kultury a světovými recepty
Chutně a zdravě i po šedesátce

Víte, že máte doma účinné zbraně proti stárnutí? Stačí nahlédnout do spíže nebo ledničky. Naše nová kniha CHUTNĚ A ZDRAVĚ I PO ŠEDESÁTCE vás naučí, jak je správně využít.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Václav Budinský: Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací Lani Kingstonová: Kouzlo kávových zrnek - Pouť za různorodostí kávové kultury a světovými recepty
Václav Budinský: Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací

Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací přináší nadšencům, domácím kuchařům a sběratelům kuchařských knih recepty pokrmů nabízených v aktuálně nejlepších restauracích v Česku.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Lani Kingstonová: Kouzlo kávových zrnek - Pouť za různorodostí kávové kultury a světovými recepty Lani Kingstonová: Kouzlo kávových zrnek - Pouť za různorodostí kávové kultury a světovými recepty
Lani Kingstonová: Kouzlo kávových zrnek - Pouť za různorodostí kávové kultury a světovými recepty

Kofeinem prosycená cesta, která vám odhalí pestrost kávové kultury, historii kávových zrn a příběhy a recepty z celého světa. Šálek kávy je nejoblíbenějším nápojem na světě. Lidé si jich každý den připraví a vychutnají víc než dvě a čtvrt miliardy.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Jaroslav Svoboda: Zelenina z ekozahrady - Pro radost i soběstačnost Michaela Melichová: Varíme v súlade s prírodou alebo keď jedlo lieči - Rastlinné recepty s liečivou energiou
Jaroslav Svoboda: Zelenina z ekozahrady - Pro radost i soběstačnost

Kniha se zabývá zábavným permakulturním pěstováním zeleniny, a to od výběru místa pro záhony přes jejich utváření mnoha různými způsoby až po zúrodňování půdy, tvorbu kompostů a přidávání přírodních zlepšujících příměsí do půdy.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Juliet Blankespoor: Léčivá zahrada - kompletní průvodce - Pěstování léčivých bylin a jejich využití Michaela Melichová: Varíme v súlade s prírodou alebo keď jedlo lieči - Rastlinné recepty s liečivou energiou
Juliet Blankespoor: Léčivá zahrada - kompletní průvodce - Pěstování léčivých bylin a jejich využití

Jedná se o naprosto kompletní a vyčerpávající knihu o pěstování, sběru a využití léčivých bylin, včetně mnoha receptů na tinktury, čaje, oleje, masti…

můžete mít 27.9. - 1.10.

Michaela Melichová: Varíme v súlade s prírodou alebo keď jedlo lieči - Rastlinné recepty s liečivou energiou Michaela Melichová: Varíme v súlade s prírodou alebo keď jedlo lieči - Rastlinné recepty s liečivou energiou
Michaela Melichová: Varíme v súlade s prírodou alebo keď jedlo lieči - Rastlinné recepty s liečivou energiou

Kniha, ktorá vás navedie, ako si byť lekárom a nezakázať si pri tom obľúbené chute a jedlá. Stačí si vybrať liečivé potraviny a správne ich nakombinovať. Získajte späť zdravie, vitalitu a chuť do života.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Ján Keresteš: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 3 Matúš Špirko: Už žiadne bla bla bla o chudnutí - jedálničky tréningy motivácia
Ján Keresteš: Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 3

Tretí diel učebnice pojednáva o potravinách nového typu a racionálnej výžive, falšovaní potravín, potravinových alergiách, hygiene výživy a fytopatogénoch a potravinovej banke dát.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Matúš Špirko: Už žiadne bla bla bla o chudnutí - jedálničky tréningy motivácia Matúš Špirko: Už žiadne bla bla bla o chudnutí - jedálničky tréningy motivácia
Matúš Špirko: Už žiadne bla bla bla o chudnutí - jedálničky tréningy motivácia

Objavte tajomstvo úspešného a udržateľného chudnutia. Táto kniha vás prevedie celým procesom zhadzovania nadbytočných kilogramov a poskytne vám presný a jasný návod, na konci ktorého má byť vaša vytúžená postava.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Pečie celé Slovensko 2 Matúš Špirko: Už žiadne bla bla bla o chudnutí - jedálničky tréningy motivácia
Pečie celé Slovensko 2

Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Martin Pecina: Jazyk, srdce, mozek, krev Okakura Kakuzó: Kniha o čaji - Čajové obřady a kultura Japonska
Martin Pecina: Jazyk, srdce, mozek, krev

„Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Petra Davies Veselá: Velká kniha o kávě Okakura Kakuzó: Kniha o čaji - Čajové obřady a kultura Japonska
Petra Davies Veselá: Velká kniha o kávě

Petra Davies Veselá je mistryní ČR v přípravě kávy, podílí se na mezinárodních soutěžích, vede baristické kurzy a společně se svým manželem Gvilymem Daviesem, mistrem světa v přípravě kávy, založila vlstní pražírnu kávy.

můžete mít 25.9. - 26.9.

Okakura Kakuzó: Kniha o čaji - Čajové obřady a kultura Japonska Okakura Kakuzó: Kniha o čaji - Čajové obřady a kultura Japonska
Okakura Kakuzó: Kniha o čaji - Čajové obřady a kultura Japonska

Kniha o čaji z roku 1906 je jedním z klasických textů světové kultury.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Zuzana Švédová: Štědrý bylinářův rok II. Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován
Zuzana Švédová: Štědrý bylinářův rok II.

Jsou místa na zemi, která jsou posvátná, jen si k nim dojít, nechat se jimi okouzlit. Rostou tu bylinky a ševelí vítr, jiskří prameny čistých studánek, svítí slunce a k odpočinku láká stín. Člověk se smí natáhnout do zelené trávy, zavřít oči a být chvíli sám pro sebe.

můžete mít 24.9. - 25.9.

Naty Žúreková Štefková;Daniela Rau;kolektiv: Kváskování - Recepty z kvásku - Vaříme a pečeme s kváskem Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován
Naty Žúreková Štefková;Daniela Rau;kolektiv: Kváskování - Recepty z kvásku - Vaříme a pečeme s kváskem

Bestseller na Slovensku.
Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech.

můžete mít 27.9. - 1.10.

Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován
Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován

Autor Peter Becker je odborníkem na divoké byliny, znamenitý kuchař, který dokáže zpracovat každou planě rostoucí bylinu v lahodný pokrm. Spolu s odbornicí na přírodní kosmetiku Claudií Wilhelmi připravili pro čtenáře knihu plnou chutný receptů z přírody.

můžete mít 25.9. - 26.9.