Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Používá se celá nebo mletá v kuchyních jižní Asie. Lépe je ji předem nasucho opražit, protože se tím zmírní nahořkla chuť. Kořeníme jí masité i zeleninové jídla, po namočení ji lze využít i jako luštěninu, nebo naklíčenou do salátů.
můžete mít 3.6.
Tyčinky skořice (cassia) mají výraznější chuť než pravá skořice s jemným hřebíčkovým podtónem, a proto se používají především do slaných jídel. Používá se v pulao a Biryani.
můžete mít 3.6.
Skořice je koření získávané z vnitřní kůry skořicového stromu. V Indii je běžně známý jako „Dalchini“.
můžete mít 3.6.
Tandoori masala je speciální směs autentického indického koření.
můžete mít 3.6.
Tapioka je škrob získaný z manioku (Manihot esculenta).
můžete mít 3.6.
Cizrna se také někdy nazývá římský hrách. Uvařené mají pevnou, ale jemnou texturu a dodávají pokrmům dobrou barvu a oříškovou chuť.
můžete mít 3.6.
Cizrnová mouka je základem tradiční indické kuchyně. Hojně využíváná pro výrobu zákusků, na sladké pokrmy, knedlíky nebo Farinata. Mouku lze použít jako základ pro polévky nebo jako přísadu do luštěninových a zeleninových směsí, při zahušťování.
můžete mít 3.6.
Urid Whole je extrémně ceněná luštěnina. Je to nejvýživnější fazole ze všech luštěnin a běžně se vaří pro zdravou výživu.
můžete mít 3.6.
Chana Dal má skvělou chuť, je sladký i ořechový. Má vysoký obsah vlákniny a pomáhá snižovat cholesterol. Chana Dal je vynikajícím zdrojem bílkovin a esenciálních aminokyselin.
můžete mít 3.6.
Hřebíček jako jednodruhové koření tvoří součást mnoha směsí, např. kari, garam masala . Použití hřebíčku je široké. Hodí se do slaných i sladkých pokrmů, sušenek, kompotů, pečiva, ale i svařeného vína.
můžete mít 3.6.
Instantní zázvor 100%, bez přidaného cukru.
můžete mít 3.6.
Oblíbená příchuť. 12 sáčků x 18g
můžete mít 3.6.
Výborný v černém čaji, kávě, víně, sladkém pečivu
můžete mít 3.6.
Ibiškový čaj osvěží, odstraní únavu a zlepší náladu.
můžete mít 3.6.
Kuskus je jednou ze základních potravin severoafrické kuchyně.
můžete mít 3.6.
Vermicelli
můžete mít 3.6.
Nafouknutá rýže se v Indii používá k přípravě slaných pochutin, jako jsou Jhalmuri a Bhelpuri.
můžete mít 3.6.
Suchá pražená cizrna se v Indii obvykle konzumuje jako svačina.
můžete mít 3.6.
Koření vynikající kvality, které je dovezené z Indie a čištěné a balené v Anglii.
můžete mít 3.6.
Fenykl je velmi oblíbené koření. Má sladkou chuť podobající se anýzu. Využívá se k dokořenění chleba, cukrovinek a sladkého pečiva. Dále se využívá hodně k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, salátů.
můžete mít 3.6.
Sezamové semínko se přidává do pečiva, salátů, pečených sušenek, slaných i sladkých krekrů.
můžete mít 3.6.
Šafrán je nejdražší koření na světě (červené zlato). Na sběr jednoho kg šafránu je potřeba asi 235 tisíc květů.
můžete mít 3.6.
Rýžové vločky jsou vyrobeny z rýžových zrn, která jsou spařena a poté lisována.
můžete mít 3.6.
Jde o nejdelší rýži basmati na světě, má toto zrno veškerou vydatnou chuť a nadýchanou texturu basmati – s mnohem kratší dobou vaření.
Momentálně nedostupné