Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Používá se celá nebo mletá v kuchyních jižní Asie. Lépe je ji předem nasucho opražit, protože se tím zmírní nahořkla chuť. Kořeníme jí masité i zeleninové jídla, po namočení ji lze využít i jako luštěninu, nebo naklíčenou do salátů.
můžete mít 17.5.
Tyčinky skořice (cassia) mají výraznější chuť než pravá skořice s jemným hřebíčkovým podtónem, a proto se používají především do slaných jídel. Používá se v pulao a Biryani.
můžete mít 17.5.
Skořice je koření získávané z vnitřní kůry skořicového stromu. V Indii je běžně známý jako „Dalchini“.
můžete mít 17.5.
Tandoori masala je speciální směs autentického indického koření.
můžete mít 17.5.
Tapioka je škrob získaný z manioku (Manihot esculenta).
můžete mít 17.5.
Cizrna se také někdy nazývá římský hrách. Uvařené mají pevnou, ale jemnou texturu a dodávají pokrmům dobrou barvu a oříškovou chuť.
můžete mít 17.5.
Cizrnová mouka je základem tradiční indické kuchyně. Hojně využíváná pro výrobu zákusků, na sladké pokrmy, knedlíky nebo Farinata. Mouku lze použít jako základ pro polévky nebo jako přísadu do luštěninových a zeleninových směsí, při zahušťování.
můžete mít 17.5.
Urid Whole je extrémně ceněná luštěnina. Je to nejvýživnější fazole ze všech luštěnin a běžně se vaří pro zdravou výživu.
můžete mít 17.5.
Chana Dal má skvělou chuť, je sladký i ořechový. Má vysoký obsah vlákniny a pomáhá snižovat cholesterol. Chana Dal je vynikajícím zdrojem bílkovin a esenciálních aminokyselin.
můžete mít 17.5.
Hřebíček jako jednodruhové koření tvoří součást mnoha směsí, např. kari, garam masala . Použití hřebíčku je široké. Hodí se do slaných i sladkých pokrmů, sušenek, kompotů, pečiva, ale i svařeného vína.
můžete mít 17.5.
Instantní zázvor 100%, bez přidaného cukru.
můžete mít 17.5.
Oblíbená příchuť. 12 sáčků x 18g
můžete mít 17.5.
Výborný v černém čaji, kávě, víně, sladkém pečivu
můžete mít 17.5.
Ibiškový čaj osvěží, odstraní únavu a zlepší náladu.
můžete mít 17.5.
Kuskus je jednou ze základních potravin severoafrické kuchyně.
můžete mít 17.5.
Vermicelli
můžete mít 17.5.
Nafouknutá rýže se v Indii používá k přípravě slaných pochutin, jako jsou Jhalmuri a Bhelpuri.
můžete mít 17.5.
Suchá pražená cizrna se v Indii obvykle konzumuje jako svačina.
můžete mít 17.5.
Koření vynikající kvality, které je dovezené z Indie a čištěné a balené v Anglii.
můžete mít 17.5.
Fenykl je velmi oblíbené koření. Má sladkou chuť podobající se anýzu. Využívá se k dokořenění chleba, cukrovinek a sladkého pečiva. Dále se využívá hodně k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, salátů.
můžete mít 17.5.
Sezamové semínko se přidává do pečiva, salátů, pečených sušenek, slaných i sladkých krekrů.
můžete mít 17.5.
Šafrán je nejdražší koření na světě (červené zlato). Na sběr jednoho kg šafránu je potřeba asi 235 tisíc květů.
můžete mít 17.5.
Rýžové vločky jsou vyrobeny z rýžových zrn, která jsou spařena a poté lisována.
můžete mít 17.5.
Jde o nejdelší rýži basmati na světě, má toto zrno veškerou vydatnou chuť a nadýchanou texturu basmati – s mnohem kratší dobou vaření.
Momentálně nedostupné