Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2839481

Microsoft Surface Type Cover pro Surface Go CZ/SK (TZL-00001)

Microsoft Surface Type Cover pro Surface Go CZ/SK (TZL-00001)

Klávesnice pro Microsoft Surface Go, sloužící i jako ochranný kryt před poškrábáním. CZ/SK popisky. Celý popis
Produkt se již neprodává
3 490 Kč
Zboží od: MALL
3 490 Kč

Popis

Klávesnice Microsoft Type Cover pro Surface Go.

Nově navržená klávesnice, ještě tenčí a lehčí než předchozí modely. Klávesnice disponuje také lepší stabilitou díky magnetickému upevnění do podoby notebooku. Uspořádání kláves umožňuje rychlé a plynulé psaní. Touchpad poskytuje ještě lepší ovládání a navigaci.

Plná náhrada notebooku

Klávesnice má nové rozložení kláves s dostatečnými rozestupy, díky tomu ještě více zvýšíte a zlepšíte výkon psaní.

Pracovat tak, jak se vám líbí

Klávesnice je velmi robustní a zajišťuje velkou stabilitu. Magnetický ohyb si můžete snadno nastavit tak, jak potřebujete. Například do pravého úhlu, pak můžete pracovat s přístrojem na klíně, v letadle či na stole. Zařízení je navržené tak, že zajišťuje snadnou instalaci a transformaci tabletu do notebooku.

Ochrana a výkon

Pokud již klávesnici nepotřebujete, můžete kryt snadno složit a používat opět zase jen tablet. Klávesy jsou v tu chvíli automaticky vypnuté, zabraňuje se tak náhodnému použití. Dále klávesnice slouží i jako ochranný kryt, stačí jej uzavřít přes displej. Váš tablet je tak chráněný před poškrábáním.

Osvětlené klávesy

Klávesnice Cover je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Na dotek je měkká, ale zároveň pevná a tichá při psaní. K dispozici je v mnoha barevných variantách. Tento konkrétní produkt je v šedé. Navíc jsou klávesy podsvícené, takže můžete pracovat i bez přídavného osvětlení.

Klíčové vlastnosti

Kompatibilita Microsoft Surface Go / 2, magnetické rozhraní, osvětlené klávesy, rozměry 248 × 190 × 4,6 mm, váha 245 g.