Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×ZnačkaBionebio
Cizrna neboli římský hrách je oblíbenou luštěninou Blízkého východu a základem oblíbeného falafelu a pomazánky hummus. Vařenou cizrnu používáme do zeleninových směsí a kari, za studena do salátů či rozmixovanou jako základ vynikajících pomazánek.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Dětské piškoty savoiardi bio*nebio jsou vyráběny v Itálii podle tradiční receptury, upravené pro potřeby stravy našich nejmenších. Od klasických piškot typu savoiardi se liší hlavně vyšším obsahem vajec (30 %) a nižším obsahem cukru. Jsou pečené ze špaldové mouky a obohacené vitamínem B1.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Tyto čokoládové dukátky pro nás vyrábí španělská rodinná čokoládovna Solé a po rozehřátí jsou vynikající na různé čokoládové polevy, náplně, krémy a podobně. A protože jsou vyrobeny ze špičkové dlouho konšované hořké čokolády, můžeme je mlsat i samotné.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Rakouská dýňová semínka byla šetrně opražena s mořskou solí bez tuku. Pražená semínka často chutnají i těm, kteří dýňová semínka nemají rádi. Skvěle se hodí k pivu, vínu nebo jen tak.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Dýňové gomasio je výrobek dle naší vlastní receptury. Jedná se o ochucovadlo, které na rozdíl od běžného gomasia neobsahuje sezamová semínka, ale drcená dýňová semínka. Ta jsou šetrně pražena s mořskou solí.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Tyto malé zelené fazole jsou velmi oblíbené v čínské i indické kuchyni. Vařené fazole mungo používáme do hustých zeleninových polévek, do směsí se zeleninou či masem a jako základ vegetariánských karbanátků. Fazole mungo jsou však nejznámější ve své druhé podobě, jako klíčky.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Jáhly jsou vlastně loupané proso seté a jsou úžasným všestranným pokrmem.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Peruánské kakao má jedinečnou vyváženou chuť a je vyhlášené mezi milovníky této plodiny. Místní odrůdy kakaových bobu jsou vykupovány od sdružení drobných pěstitelů, po fermentaci je chuť zvýrazněna krátkým opražením a kakaové boby jsou bez slupky nadrceny.
můžete mít 9.5. - 10.5.
Tyto bio kakaové boby jsou po fermentaci pouze usušeny na vzduchu a očištěny bez pražení. Hodí se k přímému mlsání, do raw desertů i pečených sladkostí. Každý bob má na povrchu tenkou slupičku bez chuti, kterou můžeme (ale nemusíme) před konzumací odloupnout. Pro zvýraznění chuti můžeme opražit.
můžete mít 9.5. - 10.5.