keeeper Dvojstupínek k WC/umyvadlu "Forest"

keeeper Dvojstupínek k WC/umyvadlu "Forest"

OKT Dvojtupínek k WC/umyvadlu „Forest“ – praktické sedátko/stupátko pro děti, které jim může usnadnit přístup k pro ně hůře dostupným místům. Protiskluzová úprava, odolný materiál, nosnost 50 kg. Slušivá hnědá. Celý popis
Od prodejce MALL
329 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 981579

Recenze (0)

Kristýna C.
22.2.2021
Ověřený nákup
Vše ok
Žádné nevidim
Denisa T.
11.1.2022
Ověřený nákup
Plní účel, funguje jak má
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.9.2021
Heureka recenze
Bezpečné protiskluzové schůdky.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.8.2021
Ověřený nákup
Udrží i nás dospěláky, když sedíme při koupeli dětí.
Janka Š.
11.3.2021
Ověřený nákup
super, spokojenost, neklouze a je dostatecne vysoky. Bytelný.
Petra K.
7.3.2021
Ověřený nákup
na prvom schode pisu max az 120kg
Kristýna M.
22.2.2021
Ověřený nákup
Bezva
Michaela P.
5.2.2021
Ověřený nákup
Nízké, pro dítě 85 cm k mytí rukou nestačí. Jinak pěkný, schovame na později
Zuzana S.
26.1.2021
Ověřený nákup
Som spokojná.Schodik využívame aj v kúpeľni k umývadlu,aj k posteli a sem tam aj na sedenie.Velmi praktické😊
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.12.2020
Heureka recenze
Protiskluzové nožičky jsou opravdu protiskluzové Nosnost! - zkoušel jsem osobně a vydržel :-) (80kg)
Marek Č.
12.12.2020
Ověřený nákup
Neschoduje se nosnost uvadena na vyrobku s vami v popisu produktu..120 kg je na produktu a vy mate uvedeno 50 kg
Katarína M.
26.10.2020
Ověřený nákup
kvalitny, protismykovy bodkovany povrch aj nozicky... deti miluju schody vseobecne, takze pouzivame aj ako sportovu drahu doma 🙂
Petra K.
1.9.2020
Ověřený nákup
Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.8.2020
Ověřený nákup
Schodiky pre deti... kto occakava vesmirnu technologiu, moze byt sklamany. v mensich priestoroch problem s odkladanim ale nikde nie je napisane, ze su skladne. fajn kvalita.
Zdenka Č.
3.7.2020
Ověřený nákup
Rychle dodání zboží odpovídá obrázku, protiskluzová úprava, jsem spokojená
Protiskluzová úprava
image.id