Tiskové zprávy 2022

• Společnost Allegro dokončila akvizici MALL Group a WE|DO. Dále tak rozšiřuje svou mezinárodní působnost

01.  4. 2022

Společnost Allegro, nejpopulárnější nákupní platforma v Polsku a jeden z deseti největších internetových obchodů na světě, dokončila převzetí společností MALL Group a WE|DO. Spojení toho nejlepšího ze všech firem podpoří pokračující mezinárodní expanzi rozšířené skupiny a umožní obchodníkům z celého regionu i mimo něj těžit z toho, že mohou díky jedinému zalistování své výrobky prodávat napříč zeměmi. Zároveň poskytne desítkám milionů spotřebitelů v EU pohodlný přístup k širšímu sortimentu, výhodným cenám a kvalitnímu doručování zboží napříč zeměmi.

Celá zpráva

• Tržiště MALLu roste i přes pokles e-commerce. Průměrný obchodník na MALLu odbaví 800 objednávek ročně a utrží 650 000 korun

16.  3. 2022

Ačkoliv oblast e-commerce v České republice poslední roky kontinuálně rostla, oproti loňskému roku se v lednu 2022 dle dat Heureka.cz trh o 17 % propadl, v únoru to bylo dokonce o 29 %. Tržiště MALLu naproti tomu ve srovnání s loňským rokem posiluje o téměř 50 % a eviduje rychlý nárůst počtu e-shopů zapojených do programu, kterých je již přes 3 500. Obchodníci si na tržišti MALLu vydělají v průměru 650 000 ročně a získají přes 800 objednávek. Stále větší část z nich si navíc prodej na marketplacu vybírá kvůli snadné zahraniční expanzi, nebo kvůli možnosti výrazně zvýšit svou zákaznickou bázi bez potřeby nákladných marketingových aktivit.

Celá zpráva

• MALL nabídne obchodníkům skladování i expedici zboží, navazuje spolupráci s jedničkou ve fulfillmentu Mailstepem

9.  2. 2022

MALL si pro obchodníky připravil zásadní novinku. Největší české online tržiště navazuje spolupráci s českou jedničkou ve fulfillmentu Mailstepem, díky čemuž obchodníkům umožní kompletně outsourcovat skladování i odesílání zboží. Prodej přes tržiště MALL Partner je tak nyní pro obchodníka ještě o mnoho snazší než kdy dříve.

Celá zpráva

• Na tržiště snadno a rychle. Největší evropský e-commerce integrátor přichází do Česka a obchodníky bleskově napojí na MALL

17.  1. 2022

Populární e-commerce integrátor BaseLinker, který umí snadno a rychle napojit e-shopy na největší online tržiště, přichází do Česka a na Slovensko. Nástroj tak nově mohou využít i čeští a slovenští obchodníci, kteří se díky BaseLinkeru snadno dostanou na MALL a přímo v jeho rozhraní budou moci zalistovat zboží i odbavovat objednávky zákazníků. Z BaseLinkeru lze navíc své zboží vystavit i na další online tržiště včetně polského Allegra či Amazonu.