Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
HŘEBÍČEK CELÝ Hřebíček se silně aromatickou vůní a chutí má široké využití a hodí se jak ve sladké, tak i slané kuchyni. Suché kalichy s drobnou korunkou a stopkou pochází ze stromu hřebíčkovce kořenného.
můžete mít 19.6. - 20.6.
ITALSKÁ KUCHYNĚ Bylinky dodávají jídlu nezaměnitelnou chuť a krásnou vůni. Dalo by se říct, že italské bylinky jsou takovým univerzálním pomocníkem v kuchyni. Jejich využití je opravdu široké a závisí jen na vás, kde je použijete.
můžete mít 19.6. - 20.6.
ITALSKÁ MARINÁDA Marináda s italskými bylinkami vyladí kuřecí maso k dokonalosti. Příjemně ochutí i grilovanou zeleninu a její využití je možné i pro omáčky k těstovinám. Marináda je bez konzervačních látek a není nutné ji solit.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Směs bylinek a sušených rajčátek pro ochucení salátů. Složení:Směs koření (rajčatové floky, česnek, bazalka, oregano, cibule, tymián).Neobsahuje glutamát sodný.
můžete mít 19.6. - 20.6.
JALOVEC CELÝ Plody jalovce mají modrohnědé až modročerné zbarvení. Pryskyřičná vůně s nádechem lesa a kořenitá chuť jalovce se nejlépe hodí k přípravě zvěřiny a pokrmům „na divoko“. Proto je nejspíš i toto koření velmi oblíbeným kořením u myslivců.
můžete mít 19.6. - 20.6.
JALOVEC MLETÝ Plody jalovce mají modrohnědé až modročerné zbarvení. Pryskyřičná vůně s nádechem lesa a kořenitá chuť jalovce se nejlépe hodí k přípravě zvěřiny a pokrmům „na divoko“. Proto je nejspíš i toto koření velmi oblíbeným kořením u myslivců.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Hotová bezlepková jíška k zahuštění polévek a omáček Složení: Kukuřičný škrob, rýžová mouka, lněná mouka. NEOBSAHUJE alergeny ani lepek.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Hotová bezlepková jíška k zahuštění polévek a omáček Složení: Kukuřičný škrob, rýžová mouka, lněná mouka, barvivo: karamelový prášek. NEOBSAHUJE alergeny ani lepek.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Směs zelených bylinek. Stačí přidat bílý jogurt a dressing na salát je hotový!
můžete mít 19.6. - 20.6.
Směs pro přípravu masových a zeleninových karbanátků Složení: Směs koření (cibule, česnek, pepř, majoránka, kmín), sůl (28%).NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Kardamom nesmí chybět ve sladké kuchyni. Používá se k ochucení pekařských výrobků, cukroví, zjemňuje marcipán i pudinky.Dále je vhodný k okořenění mletých mas, steaků, gulášů i pečených mas. Výborně chutná i k rybám a mořským plodům.
můžete mít 19.6. - 20.6.
KARI BEZ SOLI Kari (curry) je původně tamilský pokrm, jedná se o různé druhy masa, ryb nebo zeleniny nakrájené na kousky a podávané většinou v husté omáčce, jako příloha obvykle slouží rýže nebo indický chléb. Kari je v dnešní době rozšířeno po celé Indii a jihovýchodní Asii.
můžete mít 19.6. - 20.6.
KARI INDICKÉ Kari (curry) je původně tamilský pokrm, jedná se o různé druhy masa, ryb nebo zeleniny nakrájené na kousky a podávané většinou v husté omáčce, jako příloha obvykle slouží rýže nebo indický chléb. Kari je v dnešní době rozšířeno po celé Indii a jihovýchodní Asii.
můžete mít 19.6. - 20.6.
KARI MARINÁDA Kari marinádu oceníte nejenom při grilování, ale také při přípravě masa či zeleniny v hluboké pánvi. Vydatná chuť kari a kurkumy naladí tu správnou atmosféru pro přípravu asijské kuchyně. Marináda je bez konzervačních látek a není nutné ji solit.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Dostupné ve velikostech 60g a 450g Nenahraditelné koření při vaření brambor, k pečení, do omáček a polévek. Dvouletá plodina, jejíž semena se běžně používají k ochucování jídel. Je oblíbený ve středoevropské a židovské kuchyni. Semena kmínu se používají buď celá, nebo mletá.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Dostupné ve velikostech 50g a 500g Nenahraditelné koření při vaření brambor, k pečení, do omáček a polévek. Dvouletá plodina, jejíž semena se běžně používají k ochucování jídel. Je oblíbený ve středoevropské a židovské kuchyni. Semena kmínu se používají buď celá, nebo mletá.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Kopr využíváme jak v teplé, tak i studené kuchyni. Lze přidat do omáček, polévek, ale i do salátů a různých pomazánek. Podporuje tvorbu žaludečních šťáv a tvorbu mléka u kojících matek, působí proti kašli a pomáhá proti nespavosti.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Koriandr je vhodný pro nakládání zelí, hub, vhodný do omáček a dušených mas. Jedno až dvouletá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Koriandr je součástí snad všech kuchyní světa. Listy se používají jako kuchyňské koření pro svoji charakteristickou chuť a vůni.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Koriandr je vhodný pro nakládání zelí, hub, vhodný do omáček a dušených mas. Jedno až dvouletá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Koriandr je součástí snad všech kuchyní světa. Listy se používají jako kuchyňské koření pro svoji charakteristickou chuť a vůni.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Směs barevného koření na steaky, pečená masa, k ochucení těstovinových a zeleninových salátůSložení: Směs koření (paprika, cibule, česnek, hořčičné semínko, saturejka, chilli, petržel), glutamát sodný, sůl (9 %).
můžete mít 19.6. - 20.6.
Směs barevného koření na steaky, pečená masa, k ochucení těstovinových a zeleninových salátůSložení:Směs koření (paprika, cibule, česnek, hořčičné semínko, saturejka, chilli, petržel).
můžete mít 19.6. - 20.6.
Kořenící směs vhodná pro vepřová masa. Složení: Koření (kmín, pepř, cibule, chilli, paprika), sušená zelenina (celer), glutamát sodný, barvivo: karamel, sůl (1 %).
můžete mít 19.6. - 20.6.
Sůl pro dochucení jakéhokoliv pokrmu teplé kuchyně. Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmostnost: 200 gVýrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika
můžete mít 19.6. - 20.6.
Přidává se do ostrých kořenicích směsí. Namletý dodává exotickou chuť bílým krémovým omáčkám. Často je součástí směsí koření. Římský kmín má výraznější chuť i vůni než kmín. Má velmi pronikavou a lehce nahořklou chuť.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Kvalitní koření z celého světa.